Kókusz a köbön!

A múltkor a citrusos illatokat veséztük ki, mint a nyár elengedhetetlen illatait, most pedig a beach-hangulat elengedhetetlen kelléke, a kókusz van terítéken. odavagyok érte, az Uram meg ki nem állhatja, de ez engem nem tántorít el attól, hogy ne használjam, hiszen a magam kedvéért illatosítom magam, na! Szóval a kókusz a parfümökben nem kifejezetten kuriózum, minden valamit is magára adó nyár-beach-party-szerelem illat kötelező eleme. Összeszedtem most nektek párat, amelyekből érdemes mazsolázni, kommentben pedig várom azokat, amelyekről jól megfeledkeztem!

11 nyári kókuszos parfüm

J.Lo Miami Glow

Úgy hírlik, hogy J.Lo ezen illata az egyik legjobb kókuszos parfüm, ami beach. Én még nem próbáltam, de esz érte a fene, úgyhogy akinek van, az legyen szíves beszámolni róla. Ráadásul nagyon olcsó (100 ml 8000 Ft körül van, megéri, nem?)

Rihanna Reb’n’Fleur

Ha felülkerekedek azon, hogy nem bírom Ririt, akkor el kell fogadnom, hogy a barbadosi feelinget jól interpretáló parfümje kifejezetten jó darabnak számít, ha vadító kókuszos illatot keresünk.

Comptoir Sud Pacifique Coco Extreme

A Kókusz. Vaníliával és mandulával. Ne ragozzuk, ennél jobb nincs, ha tiszta kókuszra vágyunk.

Estée Lauder Bronze Goddess

Imádatom, a nyár illata, nap csókolta, naptejes bőr. Minden évben kell.

Victoria’s Secret Coconut Passion

Mi mással, mint vaníliával édesített kókusz.

Estée Lauder Sensuous Nude

A kifinomult, sikkes kókusz azoknak, akik az irodában is élvezni kívánják a kókusz istenien krémes aromáját. Kifejezetten ajánlom!

The Body Shop Coconut testpermet

Puritán, tiszta kókusz testpermet formában, ami ne riasszon vissza senkit, ha jó bőségesen befújjuk magunkat, akkor bizony diszkrét de állandóan jelenlévő finom kókuszillatunk lesz.

Creed Virgin Island Water

Isteni, nincs rá jobb szó! Sajnos nekem még nincs, egy kedves barátomét szoktam próbálgatni, igazi elegáns, kifinomult kókuszos illat.

Escada Born in Paradise

Na nehogy már kókuszos válogatás legyen Escada nélkül! Kókusz, ananász, dinnye…

Honore des Pres Love Coco

Korianderrel fűszerezett pikáns, nagyon naturális kókusz.

FCUK Fcuk Friction for Her

Olcsó de jó kókuszos illat, érdemes rá lecsapni, mert kifejezetten népszerű parfümnek számít mindenhol, ahol fellelhető!

Andrea



2 thoughts on “Kókusz a köbön!”

  • Én is olvastam, hogy van, akinek nagyon nem jön be ez az illat, anno pár éve kifejezetten őrület volt körülötte, mindenki ezt akarta.

  • Sziasztok! J.Lo Miami Glow illathoz szólnék hozza: Tévedésből kaptam, sima Glow-t szerettem volna.. Nekem borzasztó élmény volt. Gyorsan túl is adtam rajta! Tömény kókusz! Szintetikus illat! Semmi más összetevője nem érezhető benne! Max autó illatosítónak jó. Bocsánat, ha ezzel valakit megbántottam! Üdv: Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter