Beauty-percek: Fókuszban a nude szemhéjsmink a Max Factor új palettájával

Szerintem nyugodtan elmondhatom, hogy gyakorlatilag az összes, itthon kapható nude (és nem nude is, természetesen) szemhéjpalettát kipróbáltam, használom/használtam. Nekem a nude a mindenem, már akkor csupa nude sminkem volt, amikor ez baromira nem volt divat (úgy 15-20 éve), és az volt az irányvonal, hogy nincs színre szín, azaz barna szemhez vétek barna szemfestéket használni. De ha nekem az tetszett, akkor miért ne. Szóval fogalmam sem volt, hogy mi a nude, de már bőszen használtam. Azóta pedig tudatosan keresem a nude palettákat, és mindig lázba jövök, ha újabb darab jelenik meg a piacot. Szintén nude rajongók, figyelem: a Max Factor piacra dobta a Masterpiece Nude Paletta Cappuccino Nudes palettáját, amit szerencsére ki is próbálhattam, íme:

parfümblog max factor nude paletta fotó2

8 gyönyörű szín, matt és csillogó, erősen pigmentált színek, a szolid sminktől a drámakirálynőig bármit el lehet vele készíteni. Én nem bírtam ki, és megszaladt a kezem, naná, hogy a legerőteljesebb színeket kellett magamra dobni, de tisztán látszik a fotókon, hogy ha félúton abbahagyom is már jó kis nappali, laza smink kerekedett volna belőle. Én használtam primert előtte, ezzel szinte lerobbanthatatlan a szememről, bőven kibír 8-10 órát is! Ami nálam külön piros pontot érdemelt, hogy nem porzott, és a kis csillámok sem terültek el az arcomon – nappalra, hétköznapra kissé sok lenne a jóból.

CatEye Heroic Bundle_FINAL

Persze a füstös-nude sminkhez dukált egy jó kis cicás szem is, ehhez pedig a már régóta használt Masterpiece szemhéjtust használtam, amelynek filces feje precíz vonalvezetést eredményez. Bár nem koromfekete, mégis jobban szeretem ezt használni hétköznapokon, mert nem annyira drámai.

Mostanság a Max Factor spiráljait előszeretettel használom, kellemesen meglepődök minden alkalommal, hogy teszik a dolgukat, és valóban olyan pillákat eredményeznek, mint amit ígérnek. A Masterpiece Max szempillaspirál dúsít, én pedig pont ezt keresem a spirálokban, szóval szeretem használni. És nincs pandaszem-effekt, azaz nem potyog le a szemem alá a szempillafesték megszáradt maradéka, úgyhogy bejövős! 🙂

parfümblog max factor nude paletta fotó3

Ha szeretnétek az új Max Factor Masterpiece Nude Palettát kipróbálni, akkor siessetek, mert limitált kiadás, nyár végéig kapható, ha egyáltalán marad addig! DM drogériákban keressétek, ahol van külön Max Factor állvány.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter