Kirsten Dunst, és kedvenc parfümjei

Azt hiszem, jól lemérhető, hogy mennyire öregedek Kirsten Dunst színésznőn…nem olyan rég (na jó, ezer éve), még kislányként szívta a vért vámpírkislányként Tom Cruise és Brad Pitt társaságában az Interjú a vámpírban című filmben, ma pedig már a 35. születésnapját ünnepli. Egyébként valamilyen érthetetlen oknál fogva alig fiatalabb nálam, nekem pedig sokáig olyan kislánynak tűnt, talán mégiscsak vámpír? 😀 Nem mondhatnám, hogy nagyon befutott színésznő lett, bár gyerekszínészből egészen szép karriert kezdett, de aztán megrekedt, pedig a Pókemberben is szerepelt, most pedig a Fargo című sorozatban játszik.

7

Kirsten törékeny, ártatlan kisugárzású szépsége kapcsán azt gondolnánk, hogy éteri, fuvallat gyengeségű parfümöket használ, hát nem! Egyik legnagyobb kedvence a L’Artisan Passage s’Enfer (azaz a Pokol Kapuja), amelyről így vall a színésznő:

“Ez a parfüm a kedvence, amelyet úgy hívnak, a Pokol Kapuja. Nagyon addiktív illat, fűszeres és nőies. Rendszerint esti programokhoz választom, és meglehetősen sokszor viselem, teljesen üres már.”

Másik nagy kedvence az Yves Saint Laurent Paris, a márka egyik ikonikus illata. A rózsa csodálatos találkozása a nemes és elegáns fás jegyekkel, melyeket ártatlan és törékeny virágos jegyek kísérnek. Szerintem abszolút illik Kirstenhez! Én is előszeretettel nyúlok ehhez az illathoz, rendkívül üde és friss virágos illat, tavasszal isteni viselni!

Valószínűleg szereti Kirsten az egyedi, erőteljes illatokat, mert másik nagy kedvence a bombasztikus és elementáris erejű Serge Lutens Chergui. Ez tipikusan az az illat, amelyet viselni tudni kell, erősen hangulatfüggő – legalábbis számomra. Dohány és méz, széna és tömjén borostyánnal, írisszel, látszólag ellentmondásos keverék, de egy csodásan keleties gourmand jellegű, rendkívül komplex illat. Nagyon kíváncsi lennék, milyen Kirstenen.

Szereti még az Apothia If és Velvet illatokat, nekem anno volt egy üveg If, de nem passzolt hozzám, szintén érdekes felépítésű illat volt.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter