Kipróbáltuk: Vitamin E arcápoló a The Body Shoptól

Idén Anyák napján nagyon ütős kampánnyal jelentkezett a The Body Shop, a legnépszerűbb arcápoló terméküket öltöztették fenséges külsőbe, és új, sokunk bőrének tökéletes formátumban jelentették meg. Ráadásul ha még gyorsak vagytok, megcsíphettek egy-két vagány, brit lobogóba öltöztetett terméket!

moisture

Muszáj volt kipróbálni, mert egyrészt a Vitamin E hidratálóról ódákat zengenek a rajongói, másrészt már nagyon kellett a bőrömnek egy kis vitaminlöket és valami nagyon más, mint amit eddig használtam. Kissé félve fogtam bele a tesztelésbe, mert az arcbőröm szinte azonnal tüntetőleg kipattogzik, kirügyezik és kiszárad, ha nem neki megfelelő krémmel közelítek felé. Szerencsére nem nagy igényű, a patikai hidratáló arckrém a kedvence, a legdrágábbakra pedig általában azonnal nemet mond. Nagyon vágytam már arra, hogy a megszokott arckrémek mellé be tudjak illeszteni egy új darabot, a változatosság kedvéért. Meg hát haladni kell a korral, ugye?

“A Vitamin E arcápoló termékcsalád már három évtizede töretlen népszerűségnek örvend a The Body Shopnál, a brit ikon ünneplésének alkalmából pedig új, királyi csomagolást kaptak a termékek. A fenséges textúrák gazdag ápolást nyújtanak minden bőrtípusra így anyák napjára is tökéletes választás. A tápanyagokban bővelkedő búzacsíra olaj a természet leggazdagabb E-vitamin forrása, mely azonnal beszívódik, és hosszan tartó hidratálást nyújt minden bőrtípusra. A Vitamin E arcápolási kollekció tökéletes az elfoglalt anyukáknak, mert ápolja és óvja a fáradt bőrt az antioxidánsok és értékes hidratálás erejével.”

eyes cube

Tehát indult a nagy Vitamin E projekt, és ha röviden szeretném összegezni a tapasztalataimat, akkor azt mondanám, hogy teljes a siker! Rögtön megbarátkozott vele az egyébként felületi vízhiányos, kombinált, kevert bőröm. Azonnal felszívódik, sehol ragacsos vagy zsíros érzés, helyette puha, selymes lesz a bőröm, és lehet, hogy csak a pr anyag ismeretében véltem felfedezni, de mintha tényleg élettel telibb, ragyogóbb lett a bőröm, köszönhetően az E vitaminnak, amihez azért nem mostanában jutott – fáradt anyuka vagyok, ez van:)

“Dr. Terry a The Body Shop új, nemzetközi arcápolási szakértője, aki mögött már 11 év tapasztalat áll. Dr. Terry küldetésének tekinti, hogy páciensei arcápolási problémát minél természetesebb módszerekkel és kíméletesen kezelje. Dr. Terry szerint:

?A testünk magától nem termel E-vitamint, pedig nagyon hatásos antioxidáns, mely semlegesíti a káros szabadgyökök hatását és megvédi a bőrt a stressztől. Összességében tehát nagyon hasznos az E-vitamin a bőr számára, így minden anyuka igazán megérdemli ezt a kényeztetést.?

Tehát a mindennapos arcápoló rutinomban helyet kapott a Vitamin E hidratálókrém, amely a The Body shop abszolút bestsellere, minden bőrtípusra ajánlják, én vagyok az élő példa rá – akinek egyszerre háromféle bőrtípusa van – hogy ez így van! Most, hogy itt a meleg, nappalra az új textúrájú Vitamin E Aqua Boost Sorbetet használom – atyaég, ez valóban üdítő hidratálás! Csak úgy issza a bőröm ezt a hűs, valóban sorbet állagú krémet. A nyár slágere lesz nálam.

2015-04-28 13.01.14-2

A Vitamin E arcápoló család tagja még szemkörnyék ápoló és éjszakai szérumolaj, amelyeket sajnos még nem tudtam kipróbálni.

Most igazán érdemes betérni egy The Body shop üzletbe, mert giga akciók vannak!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter