Kedvencek: Estée Lauder Bronze Goddess

Ókövetők, már tudják, új követők pedig most tudják meg, hogy az Estée Lauder Bronze Goddess illatáért odavagyok már vagy 10 éve. Nos, a Bronze Goddess története egészen 2007-ig nyúlik vissza, mikor is Tom Ford az Estée Lauder színei alatt szárnyait bontogatta beauty téren (2006 – Black Orchid megjelenése), és 2007-ben Azuree Soleil Tom Ford Estée Lauder Collection Summer 2007 néven kiadott egy limitált, nyári smink- és illatkollekciót. Ehhez tartozott rúzs, szemhéjfesték, bronzosító és egy üveg testpermet (Eau Fraiche Skinscent). Akkorát robbant a kollekció, hogy vitték, mint a cukrot, és nagyon helyesen az EL-nél felismerték, hogy ezekben a nyaralós limitált szettekben van potenciál. Így következő évre megszületett a Bronze Goddess, amely követve elődjét, komplett kis nyári kollekcióban volt kapható. Hatalmas siker. Olyannyira, hogy azóta minden nyáron újra és újra megjelenik az illat, csak a körítés más. Hol újabb sminkpaletták köszönnek be mellette, hol becsatlakozik egy kis testolaj majd testápoló, majd EDP formátum is. Tényleg minden van, mi szem-szájnak ingere. Egy fix: az illat mit sem változott 2008 óta, ugyanakkor szemfülesnek ér lenni, mert az EL próbált kicsit csavarni az illaton, és megújítani, de a közönség követelte vissza a régi illatot (én is).

És hogy mi az Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche titka? A tökéletes egyensúly a könnyed, kókuszos nyári flört és a komoly, elegáns fehérvirágos-fás akkordok között. Szóval nem egy Escada-feeling, annál sokkal kifinomultabb, ugyanakkor nem hiányzik belőle a játékosság, könnyedség sem. Simán hordható egy nyaralás alatt, a medence és az étterem útvonala között, és tökéletesen elmegy egy nyári napon az irodában kiskosztümhöz is. Nem kell attól félni, hogy csak skinscnet, azaz testpermet magyarul. Simán hozza egy átlagos EDT tartósságát, és nyilván nem kell spórolni a fújással sem. Rendkívül sok bókot kaptam, ha ezt az illatot viseltem, és számos ismerősömet oltottam már be, és szerezték be a Bronze Goddess-t. Mondhatom, hogy nekem ez a nyári signature illatom. Éppen ezért minden évben izgatotta várom, hogy milyen kiegészítőkkel rukkolnak elő.

Az “ős” Bronze Goddess csomagolása

A legsikeresebb és azóta állandó termékként is kapható a Bronze Goddess bronzosító púder. Az eddig 3-4 árnyalatban kapható, hatalmas kiszerelésű bronzosító a világ legjobbja – higgyetek nekem! – brutálisan tartós és soha el nem használós, annyira minimális kell belőle. Viszont ezt is kissé megvariálták pár éve, és kijött a többszínű bronzosító, egy kis highlighterrel keverve. Itt nagy eséllyel ki tudjuk keverni az éppen aktuális színt (ahogy barnul az arcunk), és ez is hozza az alap bronzosító minden jó tulajdonságát. Nagyon szeretem, tényleg igaz, hogy ha az év minden áltott napján használom, akkor is évek alatt fogy el.

Amit tudni érdemes, mielőtt vad vásárlásra adnátok a fejeteket. A Bronze Goddess Eau de Parfum illata nem egyezik meg az Eau Fraiche-sel, azaz az imádott alapillattal. Nem az erősebb változata, hanem egy teljesen más illat! Ugyanúgy kókusz központú, de sokkal inkább kidomborodik benne a vanília és a fás jegyek. Szeretem ezt is, de az eau Fraiche nyomába sem ér nálam.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter