Beauty-percek: Avon Care Sun+ újdonságok

Évek óta mindig van itthon egy flakon “családi” Avon Care Sun+ naptej itthon, minimum 30, de inkább 50 SPF faktorral. Kislányom már 7 éves múlt, így nem érzem szükségét, hogy baba napvédőket használjak nála, a gyerekeknek szánt színezett naptej pedig engem zavar, mert rendszerint beszínezi a ruháit. Szóval elég csak bedobni a strandtáskába egy basic 50 SPF naptejet és egy arcra való fényvéfőt, amiket mindhárman használhatunk. Így egy tavasz-nyár alatt több flakon is elfogy, de ez természetes, nem spórolok vele.

Fontos, hogy nem csak s strandon használok fényvédőt, hanem arcra télen-nyáron, tavasszal pedig a ruha alól előbukkanó bőrfelszínre. Zavar, ha ragacsos állagú, és ha nehezen tudom elkenni. A testes, zsíros naptejek sem játszanak, mert fullasztónak érzem őket. Az olajos napvédők pedig csakis vízpart mellett jöhetnek szóba.

Az Avon már jó pár éve kínál napvédőket, és jól reagálnak a piaci igényekre. Vannak basic naptejek és vannak innovatív termékek is, valamint az arcra való krémek már számos változatban elérhetők. Kifejezetten jó minőségűnek találom az arcra való napvédőket, jó párat elhasználtam már, és bizton állítom, hogy remekül védenek, nem okoznak pattanásokat, és ami fő: nem csípik a szememet. Az új Care Sun+ SPF 50 Pure & Sensitive ultra vízálló krém sűrü, de nem nehéz állagú, lemattuló finissel. Illata van, számomra kellemes. Biztos, hogy örömmel fogjuk használni.

Már most látom, hogy csak magamnak fogom rejtegetni és használni az Avon Care Sun+ SPF 30 gyorsan száradó napspray-t. Ez nem olaj, hanem egy vízszerű folyadék, ami tényleg gyorsan szárad, nem ragad, nem csillog, csodásan elfekszik a bőrön. Ezt fogom hétköznap használni, mert láthatatlan rétegben fogja védeni a bőrömet.

Végül a családi naptej, a klasszikus vízálló változat jöjjön. Illata erős, kellemesen virágos, nem a megszokott beach illatú naptej, de ez nem gond. Sűrű állagú, de könnyen kenhető, nem tocsog zsírban az ember bőre tőle. Szerintem jó ár/érték arányú termék, el fog fogyni hamar.

A termékeket a https://avononline.avon.hu/ oldalon is megrendelhetitek.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter