Karácsony – Yves Rocher karácsonyi kollekció

Azt kell, hogy mondjam, az idei Yves Rocher karácsonyi kollekció az utóbbi évek legjobb Yves Rocher (YR) kollekciója. Három illatcsalád, s ezek különféle formái, amelyek nagyszerűen kiegészítik egymást, variálási lehetőségük számtalan. Szerintem a design is igen jól sikerült, nem gyerekes, nem giccses, hanem kellően játékos, ugyanakkor csajos és nem kislányos. Aranytea és piros alma vanília éjszakával kiegészülve olyan hármas, amelyben mindenki megtalálja a számára legkedvesebb darabot.

Kezdjük a kedvencemmel, az Arany Teával. Nincs túlbonyolítva, nagyon kellemes, finom orinentális karakterű aranyló tea aromát képzeljetek el, zamatos és ugyanakkor abszolút hordható illat. Testápoló, tusfürdő, kézkrém, folyékony szappan, ajakbalzsam és (juppiii) illatgyertya formában is beszerezhető. Én a testvajakért vagyok oda, de a sima testápoló lotion is nagyon gazdag, krémes és könnyen felszívódó. A család pedig egyöntetűen szereti az arany tea folyékony szappant, a kislányom imádja az illatát.

A Piros Alma egy üdébb, édeskésebb almaillat, abszolút gyümölcsös és zamatos. Klassznak tartom a finom szemcsés testradíros tusfürdőt is (végre kettő az egyben), tényleg gyengéd, de azért érezhetően leszedi az elhalt hámsejteket. Nagyon örülök, hogy végre illatgyertyákkal is kiegészül az ünnepi kollekció, én imádok télen-nyáron gyertyát égetni, és ezek tényleg jó minőségűek, betöltik a lakást az illatukkal.

Számomra a legkedvesebb azonban a Nuit Vanille/Vanília éjszaka kollekció. Nagyon bevállalós az idén az YR, hogy ezt a jó kis mély, fás-vaníliás-citrusos bevállalta, méghozzá vagány kis csomagolásban és kiszerelésben. Naná, hogy van illatgyertya formában is, és a tusfürdő olajos bázisú, nem szárítja a bőrt. Legnagyobb sajnálatomra, nincs belőle testápoló sem testvaj sem, viszont van jó áron edt, ami bár jó illatú, de sajna nem túl tartós, inkább testpermet jellegű.

Van még egy hetetek, csapjatok le az Yves Rocher limitált darabjaira, tuti örülni fog neki, bárki kapja! Itt elérhető az Yves Rocher webshopja. 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter