Karácsony 2019 – ajándékozz illatélményt!

Én már tudom, hogy minek örülnék legjobban karácsonyra: egy repülőjegynek egy meleg országba, tengerpart mellé! ennél most nem tudnék jobbat kívánni magamnak. Na, de van még valami, aminek mindig tudok örülni: egy-egy niche márka discovery set-jének, amelyben 2-5 ml-s illatok vannak, épp elég arra, hogy el tudjam dönteni, tetszik-e vagy sem. Nem mellesleg a legjobb mód arra, hogy egy márkát felfedezzen az ember (lánya) magának. Szóval ha valóban illatélményt szeretnél ajándékozni, akkor érdemes az adott márka webshopjában körülnézni, és megnézni, kapható-e kis minta, valamint komplett minta csomag. Általában ezek nem túl drágák (mihez képest..számít a méret is), sokszor ezeket ingyen kiszállítják (Európa), vagy levásárolható a következő rendelésnél. Én többször vettem így mintacsomagot, és mindig levásároltam a leginkább nekem tetsző illatra. Most nagyon fáj a fogam egy Le Labo, valamint egy Robert Piguet szettre. 🙂

A legdrágább szett, de megér minden fillért. A Hermés honlapján te tudod összeállítani, hogy melyik 4 illat legyen a dobozban. 

Frapin helyes kis üveges szettet kínál!

Én anno az 5 ml-s coffret-t vettem meg, nagyon megérte, de ez a kör alakú doboz is nagyon menő az Etat Libre d’Orange-tól. 

Olfactive Studio mintakollekció, de nem teljes, ahogy elnézem!

Izgalmas illatok a Renier-től, jó ez az 5 ml-s fújós!

Ennél luxibb ajándékot nem tudok elképzelni, mint a Clive Christian minik.

 

Különleges szett a Fort & Manlé niche háztól.

Abszolút kell kategória ez a cuki fémdobozos szett az Atelier Cologne-tól.

Csodás szett csinos kis fújós tokkal a By Kilian parfümháztól.

Természetes illatok kedvelőinek ajánlom az April Aromatics illatait.

Szintén kell a kult Le Labo teljes discovery szettje.

Ultra menő discovery szett az Escentric Molekules-től.

Csodás doboz Robert Piguet-től.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter