Hgo Boss Boss Bottled Absolute – parfümújdonság

Hölgyek, tudjuk, hogy az urak nagy része odavan Hubo Boss-ért, és illataiért. Idén karácsonyra, ha valami újat szeretnétek csempészni a fa alá, akkor keressétek az új Boss Bottled Absolute illatot.

Az apró részletek rendkívül számítanak. Ez még inkább igaz, ha egy különleges alkalomról van szó. A kiegészítők az extrák, az illat pedig a befejező momentum, az utolsó simítás. Idén ősszel a Hugo Boss Parfums üzenete a férfiakhoz az, hogy amikor egy ünnepi alkalomhoz öltöznek, a Boss illatportfólió legújabb, limitált szériában kapható illatával ünnepeljenek: BOSS Bottled Absolute. Úgy tekintsenek az illatra, mint „az ünnepi öltözék” végső kiegészítőjére a tökéletes megjelenésért. Függetlenül attól, hogy modern és elegáns, vagy éppen merész megjelenés a cél, a BOSS Bottled Absolute bármilyen viselet tökéletes kiegészítője alkalomtól függetlenül.

A Boss Bottled Absolute a Boss Bottled Eau de Toilette merőben újszerű változata, intenzívebb illat a férfi életének különleges pillanataihoz. Akárcsak egy Boss szmoking, a Boss Bottled illatok is a férfi gardróbjának nélkülözhetetlen tartozékai. Most a Boss Bottled Absolute illattal bővül a Boss parfüm kollekciója, amely minőségben és eleganciában a BOSS szabászat színvonalát képviseli. Az Annick Menardo mesterparfümőr nevével fémjelzett teljes Boss Bottled illatkollekció célja, hogy a mai modern férfi igényei szerint választhasson illatot, hogy mindig a legjobbat hozza ki magából, bármihez fog hozzá és bárhol jár. A Boss Bottled Absolute For Him az időtlen elegancia előtt tiszteleg.

Az illat kezdő akkordja a gyümölcsös alma, melyet a fűszerek melegsége jár át. Az illat szívében a fejjegyek energiával töltődnek fel a pikáns bergamottnak köszönhetően, és gazdagodnak a szilva üde és buja gyümölcsös textúrájával. Valódi mestermű az új illat, amelynek rabul ejtő egyszerűsége a vibráló citrusos jegyek és a csábítóan lédús jelleg kombinációjának köszönhető. A Boss Bottled fás struktúráját – olajfa, cédrus és szantálfa – az új illatban még intenzívebbé teszik a pézsmafelhőbe burkolt kasmír – fás és száraz fás jegyek, hogy a mai modern férfi még intenzívebben megélhesse élete izgalmas pillanatait.

Kapható 50 ml, 100 ml és 200 ml változatban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter