Kamasz fiad van? Kell egy parfüm. Neki!

Aki kamaszfiút nevel, tudja, hogy dezodor nélkül már elképzelhetetlen egy tini élete, legalábbis akkor, ha kímélni szeretnénk az orrunkat…persze, erről nem a kamasz srácok tehetnek, csak éppen a hormonjaik szaladgálnak fel s alá, amitől bizony elkezdődik az erőteljes, férfias szagosodás, főleg ha ez a gyermek még mellette korizik, gördeszkázik, bicajozik, egyszóval mozgásban van. Persze, ha a deo mellé kap egy trendi, pasis, macsó stb parfümöt, akkor meg is könnyíthetjük a csajozás nagyon bonyolult folyamatát. Nem érdemes drága parfümöt elsőre beszerezni, kezdetnek jöhetnek a kifejezetten kamaszoknak szánt illatok!

kamasz fiúnak parfüm

Adidas Originals Born Original

Az Adidas felső kategóriás illata kifejezetten a fiatal korosztályt célozta meg, kellően friss, könnyed, ugyanakkor fűszeres, pikáns illat, itt olvashattatok róla bővebben kritikát!

Calvin Klein CK2

A CK One utódja, a CK2 a kultikus előd nyomdokaiban lépked, ultra modern, urbánus és fiatalos illat. Habár unisex illat, bátran kezébe adhatjuk kamasz gyermekünknek, mert csodálatosan domborodik mindkét nem bőrén. Itt olvashattál róla!




Kenzo Totems

A Kenzo új illatai rendkívül lendületes, modern illatok, és persze kellően trendik ahhoz, hogy a gyermek menőzhessen velük. Engedjük, had válogasson a színek közül!

Tommy Hilfiger Man

Ha van illat, amely az amerikai életérzést tükrözi, akkor az a Tommy Hilfiger Man. Nagyon baráti az ára, a gyermek bátran locsolhatja magára, és a mi orrunk is kisimul, megnyugszik, mert szép, harmonikus illat.

Ralph Lauren Polo Blue

Uborka, sárgadinnye, bőr, bazsalikom, fás jegyek. Nyami, ugye? És milyen jól áll ez a tiniknek. Kissé komoly illatnak tűnik, pedig épp csak a zsenge férfiasságot hangsúlyozza ki.

Christian Audigier Ed Hardy

Mekkora menőség már ez a tetkós parfüm! Ámbrás-citrusos, kellemesen friss illatú, és a doboza is rendkívül mutatós, ezt tuti nem felejti otthon.

Paco Rabanne Black XS

Ha kicsit mélyebbre nyúlnánk a pénztárcánkba, amikor a kamaszunknak kívánunk parfümöt venni, akkor bizony nincs mese, egy üveg Black XS for Him parfümöt kell venni először. Muszáj egy üveggel túlesni a gyermeknek!

Swiss Army Victorinox Classic

Kérem szépen, az van, hogy külföldön rendkívül sokan rajonganak a Victorinox Swiss Army illatokért, kifejezetten fiataloknak ajánlott darabok, menőség faktor magas, ár alacsony, maga a tökély, ugye?

Burberry Brit Rhythm for Him

Végül az én kedvencem! Minden kamasz fiúnak Burberry Brit Rhythm parfümöt! Rock’n’roll, ritmus, zene, pörgés, csajozás, bőrdzseki, bulik. És kifogástalan minőségű, kifinomult illat.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter