Izgalmas niche parfümök férfiaknak

Ormond Jayne Zizan nevű illat a nyers erőt képviseli. Fejjegyében boróka, zsálya, bergamott, citrom, lime, rózsaszín bors adta friss, fanyar összkép tárul elénk. Aromás erőteljes, meghatározó illat, határozott férfiak számára melynek aromás jellegét a jázmin és ibolya finomítja, a babérlevél pedig erősíti. Aki szereti a száraz, fás és erősen aromás illatokat, az abszolút értékelni fogja. nekem különösen tetszik benne a cédrus, vetiver és ámbra adta lezárás, mely olyan keretet ad az illatnak, melytől azt érek így teljes, egész.

3161563087_7f7eb532e6

A Profumum Roma Arso nevű illata elképesztően szép és nagyon érzéki, férfias. A tömjén füstössége, a fenyő és cédrus, száraz fás illata, a melengető bőr és a balzsamos gyanta egy olyan mesébe repít minket, ahol megelevenedik a történelem, az ókori Róma, a hősök korszaka. Egyszerűen elvarázsol és megbabonáz. Csak ámulok, hogy egy illat, hogy tud egyszerre ennyi biztonságot adni, ugyanakkor végtelen erőt sugározni magából.

index

Arquiste L’Etrog-ját a középkori Calabria inspirálta. Csodás mediterrán illatok, termések, latinos temperamentum pálmalevél, mirtusz, vetiver, datolya és fás jegyek repítenek minket Itáliába, elhozva az ott ismert illatokat, a latinos hangulatot, annak minden csodájával, történelmével. Ez az illat szinte mesél.

arquiste parfümük

Creed Green Irish Tweed-je arisztokratikusan mutatja be az örökké zöld Írországot. Végtelen rétek, eső, zöld fű elevenednek meg benne. Citrusos, kissé púderes illata szépen vált át a zöldbe, verbéna, írisz, ibolyalevél, ámbra és szantálfa a szigetországot annak legtermészetesebb mivoltában eleveníti fel. A fenti illatokat a Neroli Parfümériában találjátok meg.

irish tweed

A Signature Fragrances Un Chercher nevű illata markánsan férfias ugyanakkor rendkívül elegáns és klasszikus illat. Az aromás és balzsamos jelleg érvényesül benne leginkább, a levendula, oud, citrom, pacsuli és szantálfa ízléses találkozásából minden épp csak annyira mutatja meg magát, hogy kifejezetten ízléses legyen. A citrom és pacsuli izgalmas vizes, földes jellege, a levendula a klasszikus úriemberek illata, az oud meghatározó erőteljes, izgalmas illata tökéletes belépő az előkelő társaságba.

un-chercher

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter