Illatos ajándék apák napjára

“Hiszem, hogy az, amilyen ember végül válik belőlünk, attól függ, mit tanulunk apánktól azokban a kósza pillanatokban, amikor éppen nem akar nekünk tanítani semmit” – Umbert Eco író.

Apás programok. Apa keze. Apa illata. Minden szép emlék ritka kincs, amit Apák napján – idén június 21-én újra feleleveníthetünk. Annak érdekében pedig, hogy biztosan mosolyt csaljunk az ünnepelt arcára, két kifogástalan minőségű, illatos ajándékot ajánlunk a Mäurer & Wirtz parfümház gazdag kínálatából.

2020 március elejétől a Baldessarini Ambré Eau Fraîche fényűző mediterrán környezetbe csalogat. A tenger kékje és a könnyű szellők frissessége ihlette markáns illat lezser eleganciát kölcsönöz viselőjének. A Baldessarini Ambré Eau Fraîche a bestseller Baldessarini Ambré új változata – hasonlóan intenzív és érzéki, de friss illatfelütéssel kiegészítve. Így a kompozíció a dinamizmus és a férfias elegancia kiegyensúlyozott összjátékának köszönheti meggyőző erejét. Bestseller új kiadásban „Megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól” – ez a törekvés már a nemzetközi sikert elért Ambré termékcsalád első illatában, a Baldessarini Ambréban is megfogalmazódott: illattá vált vonzerő, ötvözve a tapasztalt férfi magabiztosságával és stílusával. A Baldessarini jellemző tulajdonságai – függetlenség, tekintély és kiválóság – a Baldessarini Ambré Eau Fraîche-t is meghatározzák. A közkedvelt klasszikus újraértelmezése azoknak a nagyvilági férfiaknak a választása, akik frissítő, lezser eleganciájukkal mindig a figyelem középpontjában vannak. Szemléletmódjukhoz remekül illik az Ambré Eau Fraîche: a tenger végtelensége és az eget a földtől elválasztó látóhatár, mint a szabadság és a határtalan lehetőségek jelképe.

A Baldessarini Ambré Eau Fraîche lényege a markáns és frissítő illatárnyalatok izgalmas kombinációja, mely az új változatot megkülönbözteti a Baldessarini Ambré fás-orientális illatától. Az új Baldessarini Ambré Eau Fraîche illatkompozícióban az ámbra érzékiámbrás jellege találkozik a görögdinnye és a bergamott aromás akkordjaiból és friss elemeiből építkező dinamikus, tiszta és erősen élénkítő felütéssel. A férfias-markáns szívillat gazdagsága zsályajegyekkel és ibolyaszirmok eleganciájával támasztja alá érzékiségét és kisugárzását. Az extravagáns lecsengésről meleg, elegáns fák gondoskodnak.

Fejillat: bergamott, aromás akkord, görögdinnye

Szívillat: alma, szerecsend ió, zsálya, ibolya, ciprus

Alapillat: szantálfa, bőr, ámbra, tölgy, pacsuli

Hosszú ideje újra divat a szakállviselés – a szakáll ápolása pedig minden eddiginél egyszerűbb és megbízhatóbb, ha a férfi saját maga borbélyává válik otthon. A Tabac Original kiváló minőségű borotválkozási termékcsaládja a korszerű igényeknek eleget téve most szakállsamponnal és kondicionálóval, valamint szakállviasszal egészül ki. A kedvelt borotválkozókrémmel, a borotválkozás utáni arcvízzel és a szakáll- és borotválkozóolajjal együtt teszik teljessé a Tabac Original Barber Shop at Home portfólióját. A négylépcsős borotválkozási rituálé modern, markáns és maszkulin – csakúgy, mint az így ápolt és formázott szakállak.

A Tabac Original Barber Shop at Home 2019 július közepétől kapható a kereskedelemben. Elkötelezett szakállviselőknek és mindenkinek, aki azzá akar válni. Mindazoknak, akik nem érik be kevesebbel, mint hogy a férfiillat- és borotválkozási termékcsaládok ikonjait feltegyék a saját fürdőszobapolcukra. Tabac Original – egy márka, melynek stílusa és karaktere van. A férfiak 1959-es bevezetése óta esküsznek a Tabac Original márkára – az egyedülálló, összetéveszthetetlen illat ezért már hatvan éve a hagyománytisztelő illatkedvelők állandó útitársa. A kultuszmárka pedig halad a korral: nem utolsó sorban a Tabac Barber Truckkal, melynek látványos helyeket érintő körútja során professzionális borbélyok borotválnak művészi módon, és a Tabac Original 47 különböző termékét használják igazi szakértelemmel.

Évtizedes borotválkozási jártasságára építve a Tabac Original most újabb modern borotválkozási termékekkel rukkol elő, melyek a saját otthoni Barber Shopot gazdagítják. Mert a szakállviselés ma állásfoglalás – csakúgy, mint a Tabac Original használata. Borotválkozási rituálé A tökéletesen összehangolt ápoló- és illattermékek a négylépcsős borotválkozási rituálé során közösen hozzák létre a Tabac Original Barber Shop at Home-ot: A Tabac Original szakállsamponnal és -kondicionálóval sikeresen tisztítható és ápolható a bajusz éppúgy, mint a szakáll (borotválkozás előtt), a borotválkozókrém pedig optimális csúszást biztosít a pengének nedves borotválkozás során (borotválkozás).

A szakáll- és borotválkozóolaj kettős funkciót lát el: borotválkozás előtt borotválkozóolajként a szakállszőrzetbe belemasszírozva védőrétegével megelőzi az irritációt (borotválkozás). A borotválkozókrémhez hasonlóan a borotválkozóolaj is tökéletesen használható a kontúrok formázásához, mivel a habtól és a szappantól eltérően nem fedi el a szakáll látványát. Szakállápolóként használva az olaj a borotválkozás után a szőrzeten marad, fényt és selymes tapintást kölcsönözve a szakállnak (formázás).

A borotválkozás utáni arcvíznek kultusza van, és hatvan éve kategóriájának legkedveltebb termékei közé tartozik (borotválkozás után). A szakállviasz tökéletessé teszi a formázást (formázás). Borotválkozás előtt Tabac Original szakállsampon és – kondicionáló Borotválkozás Tabac Original borotválkozókrém + Tabac Original szakállés borotválkozóolaj Borotválkozás után Tabac Original borotválkozás utáni arcvíz Formáz ás Tabac Original szakállviasz + Tabac Original szakáll- és borotvál kozóolaj.

A Tabac Original márkaneve markáns, fanyar-fűszeres illatkompozíciójára vezethető vissza. Ugyanakkor nincs köze a szokásos módon feldolgozott dohány illatához, amelynek teljesen más a szaga, és amely soha nem tartozott a Tabac Original összetevői közé. A márkanevet sokkal inkább a virágzó dohánymezők és azok aromás illataurája inspirálta. A Tabac Original jellegzetes fougèreillatjegyet tartalmaz, fűszeres, gyógynövényes-aromás vonásokkal. Az illatvilág a borotválkozási rituálét követően nemesfákkal, mósusszal, ámbrával és virágos jegyekkel emeli ki a személyes kisugárzást. Fejillat: bors, petitgrain, citrom, bergamott, neroli

Szívillat: levendula, kamilla, geránium, tölgyfa-absolu

Alapillat: szegfűszeg, szantálfa, vetiver, mósusz, ámbra

A borbélyminőségű borotválkozáshoz a következő termékek találhatók a kínálatban:

Szakállsampon és -kondicionáló 200 ml 1881 HUF

Borotválkozókrém 100 ml 2371 HUF

Borotválkozás utáni arcvíz, 100 ml 6876 HUF

Szakáll- és borotválkozóolaj 50 ml 3003 HUF

Szakállviasz 50 ml 1881 HUF



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter