Heti parfümújdonságok

Az elmúlt 1-2 hétben megint összejött pár újdonság, melyek nem biztos, hogy a magyar piacon megtalálhatóak lesznek még az idén.

Atelier Cologne Sous le toit de Paris

A kölnivíz újraértelmezőinek új, szintén izgalmasnak ígérkező parfümje várható, mely egy különleges kiadás, mégpedig a párizsi La Fayette Galeries 100. évfordulójának tiszteletére született. Neroli, narancs, bergamott, ibolyalevél, muskátli, vetiver, tonkabab, bőr és  pézsma a főbb alkotójegyek.

Juicy Couture Couture La La

Karlie Kloss arcával reklámozva a Juicy Couture a márka 2006-os parfümpiacra lépését ünnepli, egészen pontosan a “juicy csajok” egyfajta illatban való manifesztálódását jelent a Couture La La. Ha olyan játékos, mint az eddigi JC parfümök, nem lehet rossz! Virágos-gyümölcsös jegyek elegáns pézsmás köntösben.

Nicki Minaj Pink Friday

A facebook oldalon már szörnyülködtünk Nicki Minaj debütáló parfümjének üvegében, most már biztos, hogy így is marad, nem valami vicc. A “Rózsaszín péntek” természetesen virágos-gyümölcsös parfüm egy jó nagy adag édes karamellával, édes gyümölcsökkel, édes vaníliával. Ez a parfüm testesíti meg Nicki nőiességét, művészi-kreatív hajlamát. Már ezért is érdemes kipróbálni.

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale

2013 egyik nyári slágere lehet a férfiak körében ez az illat: Alberto Morillas által megálmodott tengeri fuvallat és felfrissülés aromás-fás és fűszeres jegyekkel.

Smell Bent Happy Holiday

A mókás niche Smell Bent parfümház karácsonyi kollekciója már elérhető a cég honlapján, olyan parfümökkel, mint Bolshevixen, Dead of Winter, Ice Station Zebra, Lady Dreider, Winter of Love.

Anna Sui La Vie de Boheme

“Bohém élet” Anna Sui módra: zamatos gyümölcsök romantikus bazsarózsás fátyolban, meleg és puha fás-pézsmás-vaníliás alapokon.

Heidi Klum Surprise

A Surprise (ki gondolta volna) Heidi Klum 4. parfümje. 2013 februárjában debütáló parfüm jól megfér a többi celebillat között, modern, dinamikus és érzéki jegyekkel kooperált parfüm szexi, játékos és vidám – Heidi ajánlója szerint.

 

Segio Tacchini Precious Purple

Az első “komolyabb” parfümjeim egyike volt ezer éve a Sergio Tacchini Donna, azóta is szép emlékekkel gondolok vissza a ST parfümökre. Itt az újabb adag: a Precious Purple egy friss virágos és “nőcis” parfüm, finoman sziporkázó fűszerekkel, friss citrusokkal és  ártatlan virágokkal. Inkább tavaszra ajánlott.

Davidoff  The Game

Játékos kedvű – főként pókerben utazó – uraknak ajánlott az új The Game parfüm, melynek üvege zsetonoszlopnak hat, az illatáról pedig egyelőre nem lehet tudni semmit.

Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Toilette

A jól bevált receptúra könnyedebb változatban.

Cacharel Amor Amor by Lili Choi

Újabb bőrt húznak le szegény, jobb sorsra érdemes Cacharel Amor Amor parfümről, most éppen Lili Choi tetováló művész gondolta újra az üveg mintázatát.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter