Ha június, akkor Juicy Couture

Előző héten olvashattatok a Juicy Couture házról bővebben, most jöjjön Szylwytől a kultikus illatuk!

Juicy-Couture-Fall-Winter-2012-2013-Ad-Campaign-02

Bizony, bizony a Juicy Couture az, amit eddig igencsak mellőztünk. Magáról a Juicy Couture-ről annyit kell tudni, hogy a cég az Egyesült Államokban jött létre. Elsődlegesen a divat volt a fő profiljuk, ruhák, táskák, ékszerek, napszemüvegek, kiegészítők és fürdőruhák mellett természetesen a parfümök sem hiányozhatnak a repertoárból. Minden termékükre a fiatalság, vidámság, életszeretet és exhibicionizmus jellemző. A cukiság stílusos köntösben.

juicyad

Parfümjeiket hazánkban sajnos kevesen ismerik, érthetetlen, hogy miért nem terjedt el nálunk, hiszen szerintem sok közkedvelt márkánál, illatnál fényévekkel jobb és nem utolsó sorban, különlegesebb. Kedvencem a legvidámabb és legnyáriasabb Viva la Juicy, mely tele van játékossággal és emellett elképesztően szexi. Az erdei gyümölcsös, mandarinos fejillat megadja a nyári alaphangulatot, a szívillatban a jázmin, lonc és gardénia hármasa pedig nagyon szépen reprezentálja a nőiességet. Az alapillat jegyei csupa meglepetést rejtegetnek. Vanília, szantálfa, praliné, karamella és ámbra nem éppen egy nyári illatot juttatnak eszünkbe. Mégis olyan jól illeszkednek az illatok, teljes köztük a harmónia és az összetevők adagolásával sem estek túlzásba. Nekem nagyon tetszik, hogy a sok édes jegy a gyümölcsökkel és virágokkal nyári hangulatot tud teremteni. Lüktetés, izgalom, játék és flört, strand, pálmafák és party?erről szól a Viva la Juicy, mely még tökéletesebbé teszi a legszebb évszakot!

juicy-couture-bags-pink

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter