Ha december, akkor Dolce & Gabbana

Úgy döntöttem, hogy évet és a decemberi hónapot, egy már klasszikusnak számító, gyönyörű téli illattal zárom. Méltó befejezésnek ezért Dolce & Gabbana Pour Femme illatát választottam. Az illat 1992 óta tarol, a legkülönfélébb korosztályból kerülnek ki rajongói. Időtálló eleganciájával, édes csábításával a nagybetűs NŐ-t jeleníti meg. Karizmatikus illata kitűnik a tömegből, megérezzük, megszeretjük, megjegyezzük.

Dolce-Gabbana pour femme

Fejjegyében szédületes gyorsasággal fut végig a neroli, mandarin és a málna, hogy aztán átadhassa helyét a szívjegy igazán nőies jázminjának. És ahogy mi is egyre haladunk a hidegebb idő felé, az igazán zord télbe, így jött meg a kedvem az egyre édesebb és teltebb illatokhoz. Ugye azt mondtam nagyon nőies? Nos, épp ezért olyan jó, hogy a szantálfát és vaníliát nem spórolták ki belőle, mert számomra ez a 2 jegy elengedhetetlen eleme a nőies, téli illatoknak. Az pedig hogy egy nagy adag pillecukortól és heliotropetól nem lett egy überrózsaszín, tömény cukiság, az már igazi művészet. Úgy szép és úgy édes, ahogy van. Nem hiába a Dolce & Gabbana mindig tarol, hisz tökéletesen stílusos és olasz, szép és nőies. Nekem ez a parfüm mindig is az örök szépséget és a világ legszebb nőit, az olasz nőket jeleníti meg. A fiatal Gina Lollobrigida, Sophia Loren vagy Monica Bellucci jelenít meg mindazt, amit ez a parfüm mutat magából, talán ezért is szeretem annyira. Ezzel pedig egy sorozat végére is értünk, hisz idén már nem lesz hónap illata, helyette viszont sok-sok újdonsággal várunk Titeket és ezzel az évzáró cikkel kívánunk boldog új évet!

Szylwy

Dolce-&-Gabbana-pour-Femme-Intense-zenski-parfem-reklama

Nagyon szeretem az új Dolce & Gabbana Pour Femme illatot és a Pour Femme Intense változatát is egyaránt. A nagy előd, az a bizonyos piros kupakos Dolce & Gabbana illat a 90-es éveket eleveníti fel, az új Pour Femme pedig maga a puhaság jó nagy adag érzékiséggel fűszerezve. Abszolút beleillik a mostani édes-vaníliás-fás illatok sorába (lásd Lancome la Vie Est Belle, Giorgio Armani Si, Valentino Donna és még sorolhatnám), azzal a különbséggel, hogy valóban érezni benne az olasz temperamentumot és “dívaságot”. Ami fájó pont: rólam hamar elillan, de mostanában így járok egy csomó illattal – talán velem van a baj?!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter