Ha augusztus, akkor Aura by Swarovski, méghozzá Mariage Collection

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, ráadásul annak is a vége, egyik szemem sír, a másik meg nevet. Nevet, mert igazán forró és napos nyarunk volt, és sír, mert mindennek hamarosan vége és jön a végeláthatatlanul hosszú ősz és tél….brrrrr…..Igazi nyárimádóként egy nagyon szép illatot hoztam Nektek. Íme a Swarovski Aura!

o.17224

Tekintsünk most el a csomagolás által felvázolt esküvős jellegtől és próbáljuk inkább a nyár szépségét meglátni benne. Az elegáns halványrózsaszín csomagolás a kis csipkedíszítéssel, finom apró részleteivel, fémes jellegével, olyanok mint egy hűsítő nyári koktél vagy limonádé egy vízparti bárban. Elég ránéznünk és máris felfrissít. Ugyanez igaz persze az illatra is…nem véletlenül választottam erre a napsütéses, idén szerencsére meglehetősen meleg hónapra. A fejjegyben felbukkanó licsi és fehér tea szépen kombinálja a zamatosan gyümölcsöset, a száraz, zöld-fás hatással, teszi mindezt olyan harmóniával és könnyedséggel, hogy erről csakis a nyár juthat eszünkbe. A szívjegyben aztán megérkezik a hófehér peónia és a lótusz pillekönnyű, gyengéd illata, mely végül egy kis pézsmás zárást kap. Igazi kánikulaillat, és a legjobb benne, hogy a megszokott citrusos, sportos nyári illatok helyett itt egy lágy, virágos, harmonikus illatot kapunk, így méltóképp zárhatom kedvenc évszakom.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter