Guerlain Mon Guerlain Florale – újdonság

2017 tavaszán olyan “parfümbombát” dobott le a Guerlain a parfümpiacra, amely alól még most is alig eszméltünk fel. Az Angelina Jolie arcával fémjelzett Mon Guerlain óriásit hasított, és így egy év távlatából tisztán látszik, hogy bizony bejött a márka számítása: a Mon Guerlain nagy siker lett. Pedig voltak ellenhangok, ellenvélemények (hogy nem is Angelina Jolie választotta ki az illatot, hanem egy pár éve megjelent, exkluzív sorozat darabját poroltál le, hogy kell-e nekünk egy újabb édes illat, hogy amióta bekebelezték a Guerlaint, eladta a lelkét stb…), de azzal senki nem vitázott, hogy a Mon Guerlain egy nagyon szép illat, benne a jól felismerhető Guerlain védjegy, a guerlinade. (itt olvashatsz a Mon Guerlain-ről részletesen)

A “kis” francia márkának indult, ma már nemzetközi szinten is elismert (eddig) független parfümmárka neve valójában Franciaországban cseng a legszebben, és a Guerlain nem titkolt célja, hogy a világon nagyobb hírnevet szerezzen (lásd Lancome), s ehhez kellett egy ütős illat egy ütős arccal. Bejött. Olyannyira, hogy kerek egy év múlva már meg is jelent az első flanker/változat Mon Guerlain Florale néven.

„Ebben a kompozícióban az illat virágos oldalát szerettük volna hangsúlyozni, egy igazi fehér virágcsokorral, kiemelve a Sambac Jázmint, mely a Mon Guerlain karakter sajátja.”

A kompozícióra jellemző a sambac jázmin túladagolása, a friss carla levendula, melyeket kiegészít a finom bazsarózsa. Napsütötte érzést vált ki, köszönhetően az érzéki vaníliának. És hogy miben különbözik az elődjétől? Míg a Mon Guerlain kifejezetten vanília központú volt tonkás körítéssel (hogy még krémesebb, púderesebb legyen az illat), addig a Mon Guerlain Florale virágosabb, lágyabb, aromásabb és kevésbé édeskésebb-krémesebb.

Angelina szerintem most is csodálatos az új kisfilmben, elfogult vagyok, én szeretem, és kevés olyan nőt tudnék mondani, akinek ilyen erős kisugárzása van. A parfüm üvege szinte megegyező a Mon Guerlain-éval, csak éppen erőteljesen rózsaszín a juice az üvegben. Vigyázat, könnyen összekeverhető az első változattal!

Amint sikerült tesztelnem, jelentkezem bővebben 🙂

Már kapható a parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter