Guerlain Mon Guerlain Angelina Jolie arcával – parfümújdonság

 

Napok óta más sem tartja lázban a parfümvilágot, mint a Guerlain nagy bejelentése: Angelina Jolie lesz az arca a márka új parfümvonalának, amely a Mon Guerlain nevet kapja. Két tábor esik egymásnak: az egyik kifejezetten ellenzi, hogy a méltán híres és sikkes, exkluzív márka hollywoodi színésznővel, üzleti érdektől “bűzlő” kollaborációt, kvázi celebillatot hozzon létre, a másik tábor pedig nagyra értékeli azt, hogy napjaink legkeresettebb színésznője az arcát adja egy teljesen új parfümhöz, amely nem kis elkötelezettséget kíván.

“Olyan nőknek alkotunk illatokat, akiket csodálunk.” – Jacques Guerlain

guerlain mon guerlain angelina jolie parfüm

Azt, hogy melyik tábornak van igaza, nem tisztem eldönteni, én azt tudom, hogy (bár mostanában nagyon soványka lett Angelina) mindig is csodáltam  Angelina kifinomultságát, és érdekesnek tartom a személyiségét (mát amennyi átjön belőle a médián keresztül). 2015 decemberében írták alá a megállapodást, szóval nem egy összecsapott munkáról van szó, és Angelina Jolie a teljes honoráriumát felajánlotta jótékony célra, ezért külön piros pont jár.

Fotó: Instagram @susi_shanelle
Fotó: Instagram @susi_shanelle

Thierry Wasser, a Guerlain vezető parfümőre szerint az új illatot olyan nők inspirálták, akik a modern nőiesség megtestesítőik választásaikkal, álmaikkal és érzelmeikkel, akár csak Angelina. Idén tavasszal jelenik meg az új illat, azt lehet tudni, hogy levendula és vanília lesz benne (naná, hogy lesz vanília, gondolom, a híres Guerlinade nem maradhat ki). Az üvege egyszerre lesz klasszikus és puritán, semmi felirat, csak a Guerlain név lesz rajta dombornyomással, ezzel is utalva arra, hogy mindenki a saját kedvére-képére formázhatja az illatot (Mon Guerlain – Az én Guerlain-em). Van ebben egyfajta szabadság, hogy így név nélkül az ember fantáziája szárnyalhat, és esetleg nem ragad le a már eleve adott név által sugallt érzetekkel.

Fotó: Instagram @ siempremujer
Fotó: Instagram @ siempremujer

Részemről izgatottan várom a megjelenést, valószínűleg hatalmas felhajtás lesz körülötte, remélem, én is részese lehetek:)

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter