Gucci Bloom Profumo di Fiori – parfümújdonság

2017-ben jelent meg a Gucci Bloom, 2020-ban pedig a 4. változatát próbálhatjuk ki Bloom Profumo di Fiori néven, amelyet nem mással reklámoznak, mint a zseniális színésznővel, Anjelica Hustonnal. Melankolikus, gótikus, barokkos, kifejezetten boszorkányos, a Guccira mostanság jellemző képi zsúfoltság és látszólagos össze nem illőség jellemzi a parfüm reklámját, képi világát, nekem egyébként rettentően bejön!

Trópusi hangulatú illatra számíthatunk, ylang-ylang,  osmanthus, brutál adagú jázmin és tubarózsa, sok-sok fás jegyek, íriszgyökér és benzoin és pézsma van benne. Érdekes ez a sárga színvilág (nyilván utalás az ylang-ylangra is), nekem bejön, ritka a sárga szín a parfümös üvegeknél. Szeretem a Gucci Bloom sorozatát, használom is a sima Bloom illatot, így várom ezt a verziót is.

Anjelica Huston érzéseim szerint épp a boszis vonal miatt lehet jelen a visualban, annak pedig külön örülök, hogy végre idősebb nő is szerepel parfümreklámban (ritka).

Itt pedig a kisfilm, reklám az illathoz:



1 thought on “Gucci Bloom Profumo di Fiori – parfümújdonság”

  • Szia, nekem is nagy kedvencem ez a sorozat, az Aqua di fiori és az Ambrosia di fiori van meg, valamiért ezek a sorozatból, amelyek jobban bejönnek, van bennük egy kis fanyarság… Kíváncsi vagyok erre is, bár a trópusiság miatt, ha ez nehéz, édes, akkor lehet nem fog bejönni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter