Férfiparfümök Givenchy módra

Újabb cikkemmel a férfi parfümrajongóknak szeretnék kedvezni. Ha már férfiparfümökről esik szó, én általában szeretem a Givenchy termékeit. Abszolút jól idomulnak a különféle bőrtípusokhoz, az illatok harmonikusak, ízlésesen összeállítottak és több óra elteltével sem változnak sokat.

 6797

Kezdjük rögtön Givenchy pour Homme Blue Label-lel. Ezzel az illattal én személyes okokból is rendkívül elfogult vagyok, nem tudom nem szeretni, így remélem sokaknak kedvet csinálok hozzá. Letisztult, friss, dinamikus illat, mely a végtelen szabadságot képviselik. Az örök lázadók illata, akik nem tűrnek semmi szabályt, öntörvényűen száguldanak végig az életen, sokszor romokat hagyva maguk mögött?. Száguldás, adrenalin és veszély, olyan az illat, mint az örökké újabb kihívásokat, impulzusokat kereső férfiak. Bátor, néha veszélyes, önfejű és abszolút szeszélyes, kiszámíthatatlan. A fejjegyben a bergamott és grapefruit teljes erejével az örök nyarat képviseli. A szívjegyben kardamom, levendula és bors ad lüktető aromás fűszerességet az illatnak. Lezárásképp pedig olibanum, cédrus és vetiver teszik száraz szilárd, fás hatásúvá. Nekem örök szerelem, függő lettem egy életre?

 GivenchyPourHommeMensEDT

Megfontoltabb és biztonságot sugárzóbb a Givenchy pour Homme, melyet az előző illat előtt adtak ki 2 évvel, 2002-ben. Határozottságot, egyben nyugalmat, megfontoltságot sugároz. A mindennapok megbízhatósága rendkívül igényes köntösben. A grapefruit, narancs és koriander mellett az ibolya gondoskodik a bársonyosságról, szépen szelídíti meg a citrusokat. A levendula kivonat és a vetiver itt sem hiányozhat, a 2 összetevőt rendkívül jól kombinálták, szépen simulnak egymásba. Az illatot cédrus és labdanum zárja, fássá, stabillá téve. Megnyugtató, férfias illat, mely olyan erőt sugároz, melyre nyugodtan támaszkodhatunk, nem fog elillanni.

 pi-for-men

Harmadik kedvenc Givenchy-m a Pi. Teljesen különböző karakter ez is, érzékiséget, erőteljes szexualitást, luxust és gazdagságot rejtve magába. Aranyszínű csomagolásából is árad a fényűző életmód szeretete és az előkelőség. Jó kis összetett illat ez, tárkonnyal, rozmaringgal, mandarinnal, naranccsal és bazsalikommal indítva. Izgalmas jegyek követik a szívjegyben az előzőeket, erőteljes erotikus kisugárzásához az ánizs, gyöngyvirág, geránium és neroli kombinációja is hozzájárul. Ha őszre-télre szeretnétek egy zseniális illatot, akkor emellett nem lehet figyelem nélkül elmenni. Az alapjegy elemei teszik fel a pontot az i-re, csupa különlegesség, gourmand jelleggel, barnacukor, vanília, cédrus, benzoégyanta, mandula és tonkabab?.nálam csupa kedvenc.

Ti szeretitek/használjátok a Givenchy illatait?

 

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter