Fendi Fan di Fendi Blossom – újdonság

A Fan di FENDI illatok a Fendi nők tökéletes kiegészítői. A Fan di FENDI Blossom egy új illat, melyre vágynak a hölgyek. Ez az illat a sugárzás új ígéretével ragyog, mint egy tavaszi cseresznyevirág csokor. Fan di FENDI Blossom, a színek és anyagok finom dualitásával készülő Fendi táska nyomait követi, és most először fedi fel, az ellentétek kromatikus kontrasztját a rózsaszínek palettáján. A csomagoláson jól megfér egymás mellett a púder rózsaszín, és az erős rózsaszín, bevezetésként az ugyanezekben a színekben megjelenő, jellegzetes Fendi üveghez. Ezüst szegély emeli ki az emblematikus dupla F-et. Az átlátszó üvegben megjelenik a rózsaszín illat, a kupakot az ikonikus Peekaboo táska csatja ihlette.

D071151 FAN DI FENDI BLOSSOM 50ML 3-4 VIEW
Fan di FENDI Blossom illatát hat kéz alkotta meg, François Demachy az LVMH Illatfejlesztési Művészeti Igazgatója együttműködve Delphine Lebeau és Benoît Lapouza illatkreátorokkal. A vágy újfajta dimenzióját tárva fel a Fan di FENDI Blossom a különleges Sakura Cseresznye virágon alapuló ragyogó virágos illat. Az illat ragyogó frissessége, mely ünnepli az örömteli nőiességet olyan, mint a tavaszi virágok szirmai. Az illat nyitánya egy finoman gyümölcsös gourmand akkord, melyben keveredik a szaftos japán nashi körte, és a zamatos málna illata majd a rózsabors a Reunion-szigetekről eredményezi a vibráló nyitányt és az ellenállhatatlan szikrázó frissességet. A Fan di FENDI Blossom szívillatában a Sakura cseresznye virága adja az illat finoman egyedi világát. A fehér virágok végtelen finomsága, lágy gazdag akkordok jellemzik az illatot. A Sakura cseresznyevirágot körbeöleli az egyiptomi jázmin abszolútum, a kínai magnólia, így az illat selymessé válik, mint a tavasszal kibomló virágszirmok. Az alapillatban az elegáns vanília akkord finoman púderes illata adja meg az összhangot a finom Sakura Cseresznye virággal, miközben a fehér pézsma teszi intenzívebbé az illatot és kiemeli különlegességét. Fan di FENDI Blossom egy új függőség, olyan fénylő, mint tavasszal a természet; friss, kifinomult, igazi életöröm.

A Fan di FENDI Blossom EDT 30 ml 15 750 Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter