Douglas parfüméria nyári ajánlatai

Beauty percek következnek! 🙂

A Douglas parfümériákban válogathatunk a legtöbb, úgynevezett BB krémből, melynek én is nagy rajongója vagyok, és már számos márka termékét kipróbáltam, szerencsére egyikben sem kellett csalódnom. Már tavasszal sem kellett alapozót használnom, elég volt csak egy kis BB krém, és indulhatott a nap, most nyáron a hőségben pedig kifejezetten jó, ha napfényvédőt tartalmazó BB krémet használunk nehéz, pórustömítő alapozók helyett. Ezen a linken számos BB krém közül válogathattok a Douglas honlapján, és mindent megtudhattok a BB krémekről.

BB krémek a Douglas parfümériákban
BB krémek a Douglas parfümériákban

Ha nyár, akkor utazás, ha utazás, akkor pedig csomagolás, és nem mindegy, hogy hány plusz parfüm és cipő fér még el a bőröndben, így én mindig mini kiszerelésű testápoló termékeket viszek magammal. Erre tökéletesek a Douglas XSmall termékei, valamint  a kifejezetten nyaralásra szánt, kis méretű termékek, mint pl az Anny körömlakk szettje, a Douglas Sun napozótermékek, a Douglas Hair hajápolók és a Steril-O-Step kézfertőtlenítő.

És egy új őrület is kapható, mely fesztiválszezonban elengedhetetlen: MosquitNO szúnyogriasztó karkötők. Ezt muszáj kipróbálni!

Itt megtaláljátok az összes nélkülözhetetlen apróságot az utazáshoz. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter