Davidoff Cool Water Wave – újdonság

Idén nyáron – mint minden nyáron – a vizes parfümök atyjaként és anyjaként ismert Cool Water parfüm újabb változata került a parfümériák (azaz egészen pontosan a Müller parfümériák) polcaira. A Cool Water Wave természetesen hű maradt az ősökhöz, és a víz frissítő eleme nem hiányozhat belőle. A Wave (hullám) egyszerre friss, modern és pezsdítő. Számomra meglepő módon három világhírű parfümőr dolgozott rajta (nem gondoltam volna, hogy egy x-ik flankerhez ekkora tehetségek kellenek, bár gondolom, nekik is kell enni valamiből:)

Friss víz ihlette illat kombináció, mely meleg és intenzív fás jegyekkel kombinált. Ez a parfüm magában hordozza a sós tengervíz illatát éppúgy, mint a grapefruit jegyeket, keveredve a szecsuani borssal, hogy egy magasra törő hűvös hullám benyomását keltsék. Egy elbűvölő intenzitású áradat, mely a víz felszínére emel az élénk nyírfa levél és a boróka keverékével. Mindezek mellett érezhető benne egy férfias rejtett áramlat a pacsuli és a szantálfa illatával, amely egy érzéki érintést kölcsönöz a parfümnek.

A parfüm arca nem más, mint az általam nagyra becsült Clint Eastwood igen csak jóképű fia(cskája), Scott Eastwood (érdemes rá odafigyelni, jó a srác). Öröm nézni, ahogy élvezettel hasítja a hullámokat a szörfdeszkájával.

Annak idején, kb 16 éve..atyaég, német ismerősöktől kaptam egy üveg Davidoff Cool Water Woman parfümöt. Hamvas, és főképp kispénzű főiskolásként naná, hogy igen nagy truváj volt ez a parfüm, illata kétség kívül egyedi és különleges, köszönhetően a vizes-gyümölcsös jegyeknek. Sajnos nálam épp ez lett a veszte, ma már nem idéz fel bennem kellemes élményeket, mert túlságosan felidézi bennem annak a korszaknak minden nyűgét…ettől függetlenül a Cool Water Woman igazi mérföldkő a parfümök történetében, ezt nem tagadom. Frissítő, vizes jegyű parfümök között még mindig nagyon jó választásnak bizonyul.

A Zino Davidoff Group-ot 1980-ban alapította Zino Davidoff, a márka szíve, zseniálisan irányította kis svájci családi vállalkozását világhírű brand felé.  A termék kollekciók visszatükrözik az ő eleganciáját, elkötelezettségét a kiváló minőség, a stílus és a hitelesség és felé. Zino Davidoff valódi világi polgár és életművész volt. Élete izgalmas kalandokkal, utazásokkal teli volt, átszelve a határokat a világ csodálatos értékeinek felkutatása érdekében. Zino becsülte az egyszerűséget és meg akarta osztani azt a boldogságot, ami az élet apró örömeinek élvezetéből származik – és ezt a szellemiséget a termékein keresztül mutatta meg a világnak.  A Davidoff név ma már szinonimája az olyan jellemzőknek, mint például az élvezet, időtlen stílus, erkölcsösség, nagylelkűség és alázatosság. Zino lelke tovább él azokban a hasonló beállítottságú embereken keresztül, akik élvezik az életet és használják a Davidoff termékeket. A gondosan összeállított, különleges Davidoff portfólió: gyönyörűen kialakított bőr kiegészítők, órák és parfümöktől kezdve egészen a divatos mandzsetta gombokig, kávéig és konyakig. Tudtátok, hogy a Davidoff cigarettákhoz viszont semmi köze? Pedig azt gondoltam…:)

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter