Clean Fresh Laundry – parfümkritika

Az egyik legkeresettebb bejegyzések egyike biztos tartalmazza ezeket a szavakat: tiszta, clean, púderes, friss…ezek szerint sokan szeretik a friss, tiszta illatokat, nem csak én. A parfümkedvelők másik tábora viszont értetlenül néz ilyenkor, hogy mi értelme “tiszta” illatúnak lenni épp egy parfüm által, hiszen a parfümmel lehetünk akár mesés virág- vagy fűszerillatúak is. Nekik is igazuk van! Számomra vannak olyan napok, amikor igenis jól esik olyan parfümmel jó alaposan belocsolni magam, ami a frissen mosott ruhák illatára emlékeztet, ami egy valóban komfortos, hétköznapi illat, amihez akkor nyúlok, amikor olyan akarok lenni, mint az egyszeri lány: legyen is parfüm rajtam meg ne is. Ilyenkor mindig a Clean parfümökhöz nyúlok (itt olvashatsz a márkáról bővebben), és szint mindegy, hogy melyik parfümjüket használom, az élmény ugyanaz: tiszta, friss illat. Ha egyszerűen kellene leírnom a Clean illatokat, azt mondanám, hogy a “tisztaság” illatát ragozzák már évek óta: citrusos jegy+ fás jegyek, citrusos jegy+ pézsma, citrusos jegy+pamutvirág, szóval ez a titkuk! 🙂

frissen mosott ruhák

Abszolút kedvencem a Provence tőlük, a Warm Cotton valami elképesztően jól eltalált pamut illat, az Ultimate egy csipetnyit eltér a megszokott Clean vonaltól – ettől jó, a Skin valóban egy szinte észrevétlen, diszkrét illat, és a Fresh Laundry pedig egy kosár frissen mosott ruha illatát idézi.

A Fresh Laundry, mint minden  Clean illat, erősen fanyar citrusos jegyekkel indít, a lime és a narancs akkordja minden édes mellékzöngétől mentes, ezt a fanyar frissességet fokozza még a frissen kaszált fű jegye – isteni! Nélkülözhetetlen a frissen mosott ruhák illatához a már jól ismert pézsma, mely itt szintén bőségesen lett adagolva – mely a legtovább marad meg a bőrön, de ahhoz, hogy a szúrósságot elkerüljék, jönnek a krémesebb, púderesebb jegyek is, mint a jázmin és a heliotrop – épp csak minimálisan. A rózsa jegye szépen kibontakozik, ahogy a fejjegy citrusai elhalkulnak, és az egész kompozíciót a puha, száraz fás jegyek tartósítják.

clean-fresh-laundry

Én élvezettel viselem így tavasszal, kifejezetten kellemes viselet nyugodt, csendes itthoni napokra, amikor csak úgy eltöltünk a családommal egy laza napot. És nélkülözhetetlen parfüm olyan nőknek is, akik nem szeretik az erőteljes illatokat, akik szeretik érezni a frissen mosott ruha illatát. Ajánlott illat, próbáljátok ki! Beszerezhető az Iparfüméria.hu oldalon!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter