Budapesten a brit luxusmárka, a Roja Dove!

Idén év elején mutatkozott be a brit szuper-luxus márka, a Roja Dove a Madison parfümériában. Nagy szó ez, hölgyeim és uraim, hiszen a Roja Parfums darabjai a legkeresettebb illatok közé tartoznak szerte a világon. Roja Dove mesterparfümőr közel 20 évig tanult és dolgozott a Guerlain parfümháznál, majd luxus parfümériát nyitott az ikonikus Harrods áruházban Roja Dove Haute Parfumerie néven. De Roja élete maga az illat, ezért nem kellett sokat várni a Roja Parfums parfümvonalra sem, melyben végre megmutathatta, milyen csodás történeteket tud szőni az illatok által.

roja dove

2007-ben, a The Trilogy-val mutatta meg, hogyan is interpretálja a nőiességet illatok által: az Enslaved, Unspoken és a Scandal parfümökkel egy új, igazi Roja-s illatcsaládot teremtett: a ciprusos, orientális és virágos.

A Roja Parfums új fejezetet nyitott a luxusparfümök mai világában: a luxus és a kifinomultság új értelmet nyert általa, és a 2011-ben debütált Roja Parfums a luxust járja körül minden szempontból. Roja szerint a “csak a legjobb elég jó”, nem enged kompromisszumot, ha alapanyagokról (is) van szó, és minden alkotóelemet gondosan válogatva használ fel parfümjeiben.

“Leülni valakivel, belélegezni, érezni az illatát, ezzel egy igazi ajándékot kapunk – az emléket. Lehet, hogy évekig nem találkozunk az illetővel, de megérezve illatát, előjönnek az emlékek, és az a szeretetet, amely ezen emlékhez kapcsolódik.” – Roja Dove

2016-02-17 12.54.20

Olyan szerencsében volt részem, hogy véletlenül épp aznap toppantam be a Madison parfümériába, amikor Roja Dove illatnagykövete mutatta be az illatokat, és így első kézből ismerhettem meg az alapkollekciót. Elképesztően gazdag textúrájú illatok, valóban a legmagasabb minőséget képviselik, olyan tartóssággal, és sillage-zsal, ami ritka. Roja Dove külön kollekcióban álmodta meg az illatait, és az új hullámmal szembemenve, férfi és női kollekciót is megálmodott, mely kapható Budapesten is. A Pour Femme kollekció alapdarabjai a Scandal, Beguiled, Danger, Enigma, Reckless és Enslaved, míg a Pour Homme kollekcióban szintén megjelenik a férfi Reckless, Scandal, Fetish, Enigma, Vetiver és Danger.

profumi-damore-collection-parfum-3-x-50ml-pac-t

Személyes kedvencem a Profumi d’Amore kollekció, amelyet minden idők legnagyobb csábítója, Casanova ihletett. A 3 illatból álló kollekció egy szerelmi történetet mesél el az izgató kezdetektől a kielégítő végjátékig. Az Amore Mio (Szerelemem), Ti Amo (Szeretlek) és a Un Amore Eterno (Örök Szerelem) egytől egyig a szerelem illatos hírnökei, csodás illatok, nem is tudnék közülük kedvencet választani.

Gazdag, egzotikus és komplex oud illatok ismerhetőek meg az Aoud kollekcióban, A Haute Luxe vonal maga Roja illatait tartalmazza. A fülledt éjszaka pikantériájában válik cinkosunkká a Parfums de la Nuit kollekció, míg az Imperial kollekció darabjait Roja utazásai ihlették. Édesszájúaknak pedig Roja kedvenc összetevőjét ajánljuk a Tutti Frutti kollekcióból, melyek játékosak és modernek.

candy-aoud-50ml-ing

A kollekciókból is látszik, hogy Roja Dove milyen sokrétű illatköltő, aki valóban a szívét és lelkét adja illataihoz. Különleges utazás megismerni a Roja parfums világát, melyben visszaköszön a brit elegancia, a francia sikk és a luxus csillogó világa.

Próbáljátok ki őket a Madison parfümériában, Budapesten az Opera mellett, mindenkit szívesen látnak!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter