Bottega Verde Rosa Eau de Toilette – parfümkritika

Még augusztus elején érkezett csomagom a Bottega Verde magyarországi webáruházából (bottegaverde.hu), benne két tuti beauty-termékkel és egy isteni parfümmel, amelyre már nagyon kíváncsi voltam. A Bottega Verde Rosa Eau de Toilette a márka egyik klasszikus illata. A Parfümblogon már olvashattok a szuper népszerű Vaniglia Nera illatukról (katt ide), amelyért én is odavagyok, de muszáj lesz a márka klasszikus darabjait is kipróbálni! Szerencsére a Bottega Verde legnépszerűbb parfümjei már itthon is kaphatók, ráadásul verhetetlen ár/érték-ben, elég ha csak annyit mondok, hogy a 30 ml-s Rosa most akciósan 4.890 Ft…ennyiért ilyen minőséget nem kaptok sehol!

Romantikus, elbűvölő, csodálatos … a legkedveltebb virág, a rózsa elragadó illatjegyeinek csodálatos értelmezése. Himnusz az abszolút szépséghez, mely harmatáztatta szirmok varázslatos jegyeivel és a tavaszi kertekben nyíló virágok intenzív illatával simogatja meg az érzékeket. Selymes, puha és gyengéd, mint a rózsa szirmai, az esszenciák királynője. Romantikus minden nő számára, nemes a hercegnők számára, ártatlan a lányoknak, nagyon édes az anyáknak, intenzív a szerelmes nők számára … himnusz a nőiséghez, annak minden rendkívüli megnyilvánulásában.

A hivatalos leírás romantikus rózsaillatként írja le a Rosa-t, ártatlan, szinte hercegnős illatként. A leírás kivételesen hűen tükrözi az illatot. A Rosa egy klasszikus rózsaillat, a rózsa erőteljes, púderes aromájával. Friss, éteri és puha, valóban olyan, mint a rózsaszirmok tengere. Azonban a rózsa abszolút megszelidítése nem kis tudást igényel ahhoz, hogy ne fojtogató, nehéz és kissé ódon rózsaillatot kapjunk. A Rosa-ban megtalálható bájos, romantikus pírt a jázmin és a magnólia pikáns és szentimentális akkordja adja, kifejezetten üdítően domborít a jegyek között. A fejjegy citrusos frissessége a szívjegy karakteres és erőteljes virágos jegyeit csodásan pezsgővé teszi, az édesgyökér unikális fűszeressége kikacsintás a púderes, friss aromából. Nagyon jól illik a puhasághoz a meleg és édes pézsmás vaníliás alap, szép és elegáns illattá gömbölyödik a bőrön.

Fejjegyek: citromsorbet, cseresznye és édesgyökér

Szívjegyek: rózsa, jázmin és magnólia

Alapjegyek: pézsma és vanília

Eau de Toilette töménységű, lágy, visszafogott sillage jellemzi, frissíteni kell napközben. Használjátok hozzá az illat testápolóját és tusfürdőjét a még intenzívebb illathatásért.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter