Black Friday akciók!

Drágáim, erre gyúrtam már jó pár hónapja: a Notino.hu oldalon Black Friday akció kezdődött november 16-tól, most két hétig minden parfümre 15% kedvezmény jár a BLACK kóddal. Úgyhogy most egy kis ajánló következik azokból a parfümökből, amelyeket érdemes ebben a szezonban beszerezni!

Escentric Molecules Molecule 2

Anyukám, a 30 ml-s változat most 13.000 (!) Ft, és ebből jön még le 15% kedvezmény, azonnal vegyétek meg a legjobb a sorozatból. Nem mellesleg ultra menő ajándék, lehet vele vagánykodni.

Jean Paul Gaultier La Belle

Nagyon fut a La Belle, népszerű, nem véletlenül! Puha vaníliás illat izgalmas körtés akkorddal, kifejezetten élvezetes viselet. Kell!

Hermés L’Ambre des Merveilles

Amit mindig megdicsérnek rajtam, és ami egy csodás meleg ámbrás, fűszeres illat, egyszerűen totálisan addiktív. Nagyon szeretem ősszel és télen viselni. Nem olcsó, ezért kell most akciósan megvenni.

Robert Piguet Fracas

A parfümök királynőjeként is emlegetett Fracas-t egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Brutálisan erős, letaglózó virágos illat, kizárólag esti programokhoz ajánlott, de arra erősen. Mennyei, művészi parfüm, igazi kult darab!

Clean Ultimate

Gyakorlatilag az összes Clean illatot szívből ajánlom (és igen nagy választék van belőle a Notinon), de most ősszel és télen az Ultimate az, amely varázslatosan kibontakozhat a bőrön. A kislányom lenyúlta az enyémet, befújta vele magát, napokig érezhető volt a haján és a kendőjén, olyan jó volt így puszit lopni tőle. Nagyon jó áron van, nézzetek rá, tisztaságillatok kedvelőinek kifejezetten ajánlom.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter