Betty Barclay Pure Sun – parfümkritika

Ha a drogériákban könnyű, jó áron kínált, nem túl bonyolult illatokat kerestek, akkor javasolom, hogy a Betty Barclay Pure sorozatára mindenképpen vessetek egy pillantást..akarom mondani, szippantást. A Pure Pastel Lemon és Mint nagy kedvenceim voltak, a Pure Style pedig 10 éve sok toplistán felbukkan. Idén újabb, izgalmas darabbal bővült a sorozat: a Pure Sun, a Nap illata.

Nézzük, hogy mit ígér az illat:

Napsugarak a bőrön, enyhe szellő és türkizkék tenger, a csillogó nap az égen és egy aranyszínű homokos strand, ameddig csak a szem ellát – ez a Betty Barclay Pure Sun. Egyedülállóan intenzív illat, amely a nyár hangulatába repíti viselőjét. A sikeres Betty Barclay Pure Style illat folytatásaként a Betty Barclay Pure Sun öntudatos nőiességet, érzelmeket és érzékiséget áraszt. Az illatot gyönyörű, mindenki számára kedves élmények ihlették: a nyár – a napsütés – a strand. Az első tavaszi napsugarak kísérik, 2021 március elejétől lesz kapható az üzletekben.

A Betty Barclay illatai nőiességet, női életérzést sugároznak – és mindig lehetőséget adnak egy nőnek ahhoz, hogy személyiségének pontosan azokat a jegyeit hangsúlyozza, amelyeket az adott pillanatban meg szeretne élni. A Betty Barclay Pure Sun illatot viselő nő szereti a napozókrém illatát a bőrén és a homokot a talpa alatt. Nem tud betelni a gazdag, intenzív színekkel és a meleg napsugarak bizsergető érzésével – mindezt együtt tapasztalhatja most az új Betty Barclay Pure Sun illattal.

Az illat elődje, a Betty Barclay Pure Style nőies, lágy illatjegyeit a Betty Barclay Pure Sun a nyár friss intenzitásával egészíti ki és valódi illatélményt teremt. A gyémánt-orchidea, a magnólia és a sivatagi arany nyitja meg az illatot. A friss, aromás felütést a szívjegyben a lótuszvirág, a neroli és a ritka, rózsaszín almavirág magával ragadó alkotása követi – egyedülálló illatkoktél, amely lebilincselő érzékiséget, vibráló melegséget bontakoztat ki. A benzoin, a szantálfa és a hinokifa adja a lágy alapjegy mélységét és teszi harmonikusan teljessé a kompozíciót. A Betty Barclay Pure Sun a hosszú, felejthetetlen nyári napokra emlékeztet – és alig várjuk őket. A vegán összetevők újabb lendületet adnak a gondtalan nyári életérzésnek.

Fejillat
gyémánt-orchidea, magnólia,
sivatagi arany
Szívillat
lótuszvirág, neroli, rózsaszín almavirág
Alapillat
benzoin, szantálfa,
hinokifa

Nos, aki szereti Jil Sander Sun illatát, az most tervezze be, hogy ellátogat egy drogériába és kipróbálja a Pure Sun illatot. Puha, meleg illat, száraz és gyantás fás alapokkal. A napcsókolta bőr érzetét itt most nem a túladagolt pézsma adja (mind a Sun-ban), hanem a hinokifa ciprusos, enyhén zöld jegye, ahogy elmerül a benzoin gyantás, meleg, bőrközeli illatával. Finom, trópusi érzetet ad, a lótusz enyhén vizes jegye mellett az orchidea erőteljesen van jelen, valamint a magnólia és a neroli édeskés, tiszta és átható akkrodja fajsúlyosabb. Erőteljes, fajsúlyos illat, nem egy tipikus vizes-virágos nyári illat. Szerencsére. Tetszik a virágos testes, erős jelenléte, és a fás akkordok szárazsága, és ahogy a benzoin bevonja őket balzsamos-füstös felhővel.

Kapható edp és edt változatban is, én az edt változatot próbáltam.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter