Beauty-percek: The One Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs

Azt hiszem, mindannyian látjuk, hogy 2020 nem a rúzsok éve volt. Én szinte csak ajakápolókat használtam, de egy-egy jó pillanatomban bizony felraktam a kedvenc rúzsaimat. Mert ugye, egyből azt akarom csinálni, amit nem lehet vagy semmi értelme. Most éppen vad rúzsozási lázban lennék, de rettentően zavar, hogy szinte azonnal a maszkomon köt ki, meg a smink is egyébként, de azon túllendülök. Ezért nagyon örültem, amikor az Oriflame-től befutott egy csomag, benne 3 rúzs tesztelésre, amelyeket maszkálló rúzsokként definiáltak. Naná, hogy nekikestem azonnal. Lássuk, hogy az Oriflame The One Unlimited Ultra Fix rúzsok mit ígérnek:

“Csókálló, nem kenődik el. Érzékiséget nyújtó ajakrúzs az Ultra Fix erejével! Kifogástalan matt hatás egész nap! Bemutatjuk az első Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzst, amely intenzív színhatást és matt fedést eredményez. Üdvözlünk a csodás ajkak világában.”

Nos, három épp nekem való szín érkezett, fotó alapján sorrendben: Ultra Red, Ultra Mauve és az Ultra Burgundy. Krémes, könnyen felkenhető rúzsok, tényleg szép, élénk színek. És láss csodát, pár perc alatt rászáradnak az ajakra, méghozzá úgy, hogy egyáltalán nem szárítanak, nem húzódik tőle a szám! Számomra ez hihetetlen, mert eddig ahány tartós rúzst próbáltam, mind kényelmetlen volt, és csak arra tudtam gondolni, hogy be kell kennem ajakápolóval a számat, mert idegesített a száraz érzet. Az Ultra Red tényleg élénk, erős piros, az a klasszikus “vörös rúzs” vonal, a Nude egy szuper hétköznapi árnyalat, viszont nálam a Burgundy volt telitalálat! Rettentő sokan megdicsérték rajtam ezt az árnyalatot, és én is szeretem viselni. Elegáns, mégis laza és simán elmegy egy sportosabb, lazább casual viselethez is.

Na, de a lényeg, amire gondolom kíváncsiak vagytok: hogy valóban maszkálló, tartós rúzsokról beszélhetünk-e? Igen! A fenti fotók is jól mutatják, hogy ha nem is 100%-osan “csókálló” rúzsok, de pár óráig fixen az ajkakon maradnak. A felkenés után várni kell pár percet, amíg megszárad a rúzs, utána készültek a fotók is. Élesben pedig azt kell, hogy mondjam, igazán jól tűri a többszörös maszk fel-és levételt. Egy délelőttöt simán kibír az ajkakon.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire beválnak nálam ezek a rúzsok, most éppen az Ultra Coral árnyalattal szemezek, azt még biztosan be fogom szerezni!

Itt tudjátok megnézni az árnyalatokat: https://hu.oriflame.com/products/product?code=41803



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter