Beauty-percek: vízálló sminkek

Nagy hőségben minimális sminket tudok csak elviselni magamon, mert a hagyományos sminkjeim leolvadnak rólam. Ezért nyáron mindig BB krémet használok, ami lehetőleg bírja az izzadást, és kitart legalább délutánig. Ilyenkor érdemes kipróbálni a vízálló sminkek közül 1-2 basic terméket, amivel olyan minimál sminket lehet feldobni, ami meg is marad.

Jó szívvel tudom ajánlani a Shiseido sportoláshoz tervezett, magas faktorszámú termékeit, mert tényleg remekül tapadnak és védenek is. A Shiseido Sun Care Sports BB az egyik top a maga nemében. Három féle színárnyalat közül választhatunk (medium, medium dark és dark), az én barna bőrömhöz pont jó a dark, de a medium dark is, ha nem annyira barnulok le.

Nagyon hasítanak a kompakt napvédő púderek/alapozók. Szintén a Shiseido Sun Care UV Protective Compact alapozó az, ami a legnépszerűbb ebben a kategóriában. Vigyázat, nem könnyű adagolni, ki kell tapasztalni, hogy mennyi elegendő belőle. Nehezebb, testesebb állagú, fedése erősebb, cserében nem olyan könnyed, mint a BB krém.

Magam részéről egy vízálló szempillaspirált és egy színes tust használok legszívesebben nyáron. A spirálnál az IsaDora Big Bolt Extreme vízálló változata volt az, ami legutóbb bevált, míg színes tusvonalhoz az Artdeco Calligraphy kék szemhéjtusát használtam.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter