Beauty-percek: válogatás a legjobb alapozókból

Drágáim, most látom, hogy a Notino.hu oldalon 15% kedvezmény van minden alapozóra. Ez ötletet adott arra, hogy összeírjam nektek a kedvenc alapozóimat.

Előre néhány fontos információ:

  • közepesen és erősen fedő alapozókat szeretek használni, mert van/volt mit elfedni
  • mindig használok primert, szóval ezt a tartósságba bele kell kalkulálni
  • általában használok bronzosító krémeket, így én világosabb árnyalatú alapozókat szeretek venni, amit tudok sötétíteni
  • számomra fontos, hogy legyen benne valami fényvédő, mert csak tavasztól őszig használok külön fényvédőt arcra

Estée Lauder Double Wear – igen, a No.1. Nincs mese, nekem ennél jobb nincs, de tényleg. Két árnyalatot szoktam használni, és azokból keverem ki a tökéleteset. Tartós, nem csomósodik, nem ül a ráncokba, minőség!

Lancome Teint Idole Ultrawear – meglepően jó, mármint nekem. Mert azért nem fed annyira, inkább gyenge-közepes fedésű. Cserébe nem érzed a bőrödön, mesésen elterül. Hibátlan bőrűek imádni fogják.

MAC Studio Fix Fluid – az a jó benne, hogy mindenki megtalálja a neki tökéletes árnyalatot. Szépen fed, könnyű vele dolgozni, nekem kissé folyós.

IsaDora Skin Beauty – igazából a magas hidratáló hatásáért szeretem, inkább egy jó kis BB krém, mintsem alapozó, nyáron ez kifejezetten jó.

Bourjois Healty Mix – ár/érték arányban teljesen rendben volt, bár kellett hozzá némi kompromisszum. Nem fed annyira és viszonylag hamar lekopik.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter