Beauty-percek: Avon augusztusi újdonságok

Kedvesek, újabb adag Avon újdonság érkezett tesztelésre, melyeket az elmúlt hetekben használtam is, így megosztom veletek tapasztalataimat.

Az új Oxypure termékcsaládra nagyon kíváncsi voltam, mert ezt ígéri:

“Fakó és fáradt külsejű a bőröd? Ez annak a jele, hogy hidratálásra és oxigenizációra van szüksége. Fedezd fel az új Oxypure termékcsaládot, mely oxigenizáló komplex-szel és algakivonattal segít helyreállítani a bőr egészséges ragyogását. Az oxigenizáló OXYPURE COMPLEX® segít növelni a bőrsejtek oxigénszintjét, ezáltal gyorsan helyreállíthatja bőröd friss és ragyogó külsejét. Az algakivonat segít helyreállítani és fenntartani a bőr optimális nedvességszintjét, mely hozzájárul arcod üde kinézetéhez.”

Nos, a ragyogás a kell, szóval a hidratáló éjszakai zselére és a hidratáló bőrvédő szérumra esett a választásom. A zselé kifejezetten testes gazdag gél, kvázi éjszakai maszkként viselkedik. Elsőre furcsa volt, mert sokat tettem az arcomra, de most már megtanultam adagolni. Nagyon jó kis hidratáló, kifejezetten éjszakára ajánlom a testessége miatt. Megszerettem, örömmel fogom elhasználni. Illata minimális, nem hagy nyomot.

A szérum valahol félúton van a krém és a hígabb szérumok között. Önmagában kevés, viszont többlépéses rutinnál figyelni kell az adagolásra, mert sok lehet. Igazából én a nyugtató hatását szeretem, nem csinál különösebben semmit, hanem teszi a dolgát: hidratál. Szintén örömmel használom.

És jöjjön az abszolút top termék! Bárcsak nyár elején találkoztam volna vele, szerintem ki sem adtam volna a kezeim közül. Az Euphoric Featherlight szempillaspirálból a Cobalt Blue (kobalt kék) árnyalatot kaptam, és valami mesés! Fantasztikusan szép kék, egyáltalán nem emlékeztet a 80-as évek csupakék trendére. Két rétegben csodásan pöndörödik a pillám, nem potyog, nem maszatolódik, és nem kell csiszológép az eltávolításához. Vegyétek, amíg még van!

Az avononline.hu oldalon tudtok a termékekről további információkat keresni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter