Beauty-percek: új Max Factor Excess Volume extrém hatású szempillaspirál

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én örökös szempillaspirál-keresésben vagyok. Számomra az egyik legfontosabb beauty-eszköz, ha nagy sminket nem is tudok készíteni, szempillaspirált mindig használok. Éppen ezért nem mindegy, hogy az a spirál milyen. Dúsítson és vastagítson, legyen már elsőre is átütő hatása, mert nem mindig van időm 2-3 rétegben felvinni a szempillafestéket. Az ilyen spirál számomra ritka mint a fehér holló. Van egy állandó top 5 listám, mely sajnos állandóan cserélődik azon oknál kifolyólag, hogy a kedvenc spiráljaimat előszeretettel szüntetik meg a gyártók, így kutathatom fel az újabb kedvenceket. Lehetőségem volt kipróbálni a legújabb, Max Factor Excess Volume extrém hatású szempillaspirált, és meg kell, hogy mondjam, újabb darabbal egészült ki az a bizonyos top 5, pedig elsőre féltem, hogy egyáltalán hogyan barátkozunk meg.

Style: "Max Factor 03 095"

“Lépj a következő szintre a szempillafestés terén az ÚJ Excess Volume extrém hatású szempillaspirállal. A Max Factor legújabb innovációja egy nagyszerű kombinációja az extrém dúsításnak és az intenzív, fekete, lakkhatású fedésnek. Ezt a terméket azoknak a nőknek fejlesztették, akik nem elégedettek a hagyományos, megszokott szempillaspirálok tudásával. Az Excess Volume valójában két külön spirált ötvöz egy termékben. Az egyik végén található spirál kimondottan a dúsításért felel, míg a másik egy fényes, lakk hatású fedőréteggel látja el a szempillákat, mely által a festék tartóssá is válik. A két fázis használható külön-külön is, ha csak egyik, vagy másik hatást kívánjuk elérni, de együtt egy igazán lenyűgöző, sohasem látott hatást produkálhatunk, amivel mindenki tekintetét magunkra vonzhatjuk. A márka fejlesztőit a luxus bőrbútorok inspirálták e termék megalkotásakor, hiszen arra jöttek rá, hogy azok rendkívüli hatásának titka a lakkozásban rejlik.

 Hogyan működik a termék?

1.      Alap réteg ? extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefénk biztosítják a maximális dúsítást.

2.      Intenzív fekete, lakk hatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben.

A termék egy 2014 tavasz-nyári divatbemutatón debütált, ahol Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója szemléltette a szuper intenzív szempillákat. A cél az volt, hogy a modellek kitűnjenek a tömegből. Pat gondolata: ?Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy egy igazán átütőt alkossak. Ez a szezon abszolút mértékben a kiemelésről szól ? az extrém módon dúsított és ezzel egy időben nagyon mély feketére festett szempillák, melyek intenzív lakk csillogást is kapnak,  rendkívülivé varázsolják megjelenésed.?

Max-Factor-Excess-Volume-Mascara-lgn

Ez a spirál tehát két spirálfejből áll. Elsőre nagyon furcsa volt, és nem állt kézre a kis vaskos végével, szokni kell, nem olyan, mint a hagyományos spirálok. A keféje ígéretesnek tűnt már első ránézésre, én már látom a kefe kialakításából, hogy az én szempillámnak, az én elvárásaimnak megfelelő lesz-e. Az. Tehát jött az első lépés, a hagyományos spirálozás. Szép, dús, íves, egyenletes pillákat csinált első használatra is. De ez még nem elég a bizonyos top 5-be való bekerüléshez. És itt jön a csavar. Az a bizonyos sötét, fekete lakk, amitől a szempillám valóban nagyon dús lett, és gyönyörűen ívelt. Szóval megvolt a wow érzés, szeretni fogom ezt a spirált! Köszönöm 🙂

Elérhető 2014. márciustól a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter