Beauty-percek: Lush újdonságok

A magyarországi Lush élete mostanság igen mozgalmas, hiszen az egyik zászlóshajónak számító, központi üzletük (Kristóf tér/Váci utca) egy szebb és nagyobb üzletbe költözött, mégpedig a Deák térnél lévő Fashion Streetre szeptember 15-én! Természetesen már az új koncepció alapján épült-szépült az üzlet, jó benne bóklászni, próbálgatni, és elmerülni az illatokban. Ráadásul a megnyitóval egy időben az üzletek polcaira már kikerült a halloweeni és karácsonyi kollekció is, közöttük újra felbukkannak régi ismerősök (mint a Fairy sorozat) de rengeteg újdonság közül lehet mazsolázni.

Parfümbloggerként a megnyitón egyből a parfümpolc felé vettem az irányt, hiszen nem csak a régi illatok kaptak teljesen új és egységes külsőt, hanem négy vadi új illattal is bővült a Gorilla parfümsorozat. Remélem, hamarosan beszámolhatok róluk nektek bővebben 🙂

Íme, egy kis ízelítő az újdonságokból, és az új Fashion street-i üzlet megnyitójáról. A megnyitóról készült videót pedig a Parfümblog facebook oldalán láthatjátok.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter