Beauty-percek: Lush húsvét

Juhééé, már javában tombol a húsvéti láz a Lush üzleteiben! Tojások, nyulak és csokis nyalánkságok lepték el a polcokat, én pedig a soha nem szeretett ünnepet kezdem szebb színben, akarom mondani szebb illatban látni! (nagyon nem szeretem a locsolkodás hagyományát, erről pár poszt készült már a blogon). Lush húsvéti “finomságokkal” mókásabb készülődve várni a nyuszit. Mondanom sem kell, hogy akinek már családja, kisgyerek van, az minden ilyen ünnepet más fényben lát, én is, hiszen elsődlegesen Polli kislányom öröme az első, és ő akkor boldog, ha Lush fürdőbombát, fürdőzselét, szappant és testápolót használhat. Nem vicc, nálunk az egész család Lush fanatikus lett, nem egyszer-kétszer kaptam rajta az uramat, hogy a Lush tusolózselével fürdött (mert “annyira jó illata van”).

lush húsvét parfümblog

 

Már olvashattatok a blogon a Lush új innovációjáról, a szájtablettáról és a Plum  Rain tusfürdőről, valamint arról, hogy az öntartósítás miért olyan fontos, és miért érdemes ilyen termékeket vásárolni. Ökotudatosként teljesen lenyűgöz a Lush szemlélete, és a Tartósítás kézikönyvének minden betűjét “befaltam”, kötelező olvasmánnyá tenném! Körülbelül 4 hónapja használok egy tégely Angels On bare Skin arctisztítót, amelyet magam kevertem ki a két kezemmel 100%-ban természetes összetevőkből. Kicsit féltem, hogy a termék megromlik, mert nem tudtam még elhasználni, de köszöni szépen, ugyanolyan friss, mint 4 hónappal ezelőtt volt. Csodás, nem? Éppen ezért hagyom, hogy a 3,5 éves lányom használja a Lush termékeimet, mert tudom, hogy a lehető legjobb a bőrének.

A húsvét úgy néz ki a Lush-nál, hogy a húsvéti nyuszi egy csomó színes-szagos tojást hagyott az üzletekben, amelyek vagy fürdőbomba vagy szappan formájában manifesztálódik. Ezeket a szemet-orrot-bőrt gyönyörködtető termékek pedig ultra cuki tojásos dobozban vagy a legmenőbb csomagolókendőkben kaphatóak.

side_golden_egg_gift_easter4310_1

Személyes kedvencem a Golden Egg csomag, mert benne minden benne van, amiről az idei Lush húsvét szól: egy óriás chick’n’mix fürdőbomba, ami szerintem 4 alkalomra minimum elég, egy Golden Egg aranytojás fürdőbombát a csillogásért, egy Which Came First citrusos frissítő bombát és Chocolate Easter Egg szappant fehér csokival. Ezt érdemes megvenni, ha nagyon bevetnéd magad kedvesednél Húsvétkor.

lush chocolate ajakradír parfümblog

Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ajakradír ennyire addiktív lehet. Bevallom, eddig úgy éltem az életem, hogy ajakradírt egyáltalán nem használtam, de most már tudom, hogy mit hagytam ki. Ha van valami, amit szeretek magamon, akkor azok a telt ajkaim, csakis természetes összetevőket tartalmazó ajakbalzsamokkal ápolom, és soha nem voltak cserepesek. A Chocolate nemes egyszerűséggel kristálycukor csokival, amely istenien finomra és puhára csiszolja az ajkakat, és nem mellesleg nagyon jó ízű – mert hogy le kell nyalni használat után (fogyókúrázók lemoshatják). 😛

Ha Lush, akkor vagy szappan, vagy tusfürdő vagy tusoló zselé! A napraforgó sárga Wash Behind Your Ears tusfürdő csodásan virágos illatú, az ember legszívesebben állandóan csak a zuhany alatt lenne. Nem szárítja a bőrt, köszönhetően a bio napraforgóolajnak. Már ahogy a Plum Rainnél is tapasztaltam, sűrű, krémes, majdhogynem zselés állagú, kis mennyiség is bőven elég, szóval kitart egy flakon sokáig.

lush parfümök parfümblog

Barátnőm kérdezni, hogy hogyan tudom a tusfürdőket összeegyeztetni a parfümjeimmel. Nos, vagy az van, hogy ha Lush szappannal vagy tusfürdővel fürdök, és egy bizonyos illatcsaládból van, amiből parfümöt is tartok otthon, akkor értelemszerűen azt használom. Lásd az imádott Karma parfümöt, amelyből mindig van itthon szappan, testápoló, parfüm és szilárd parfüm, mert a jóból sosem elég, télen-nyáron, reggel-este, bármikor jöhet! Ha pedig olyan tusolót használok, amelyből nincs parfüm (mint például a Plum Rain vagy a Wash Behind Your Ears), nos akkor általában fürdés közben jön az ihlet, hogy milyen illat illene hozzá, de igazából törölközés után már nem olyan intenzív a tusfürdők, szappanok illata, hogy ruhán keresztül elnyomjanak egy parfümöt. Úgyhogy ez nekem nem okoz gondot.

lush whoosh tusfürdőzselé parfümblog

 

Ami viszont izgalomban tartotta az egész családot, az a Whoosh tusfürdőzselé. Ez egy olyan kocsonyás állagú zselé tömb, mint kvázi tusfürdő lenne aszpik formában. Istenien friss citromos illata van, az uram ezért imádja, a gyerekem meg azért mert sikítva kacag, amikor az apja vagy én ezzel fürdetjük és a kezébe adjuk ezt az izgő-mozgó rezgő kocsonyát. Egyöntetűen családi kedvenc, viszont akárhány videót nézek meg a használatáról, nálunk mindig hamar darabokra törik, lehet, hogy nem bírja ezt a fokozott igénybevételt. Szóval ha van valakinek tippje, ossza meg velem!

lush csomagoló kendő parfümblog

Az életben nem gondoltam volna, hogy egy kendőből milyen jó kis 2 in 1 csomagolóanyag lehet. Miért 2 in 1? Mert a Lushnál ha például ajándékot veszel egy szerettednek, akkor nem kell azon agyalni, hogy milyen papírtasakba rakd, mert ezek ideje már lejárt! Kérj egy csomagolókendőt és nem csak a megvásárolt kencékkel okozol örömöt, hanem egy csodaszép kendőt is adsz ajándékba, amelyet aztán sálnak, fejkendőnek, terítőnek vagy akár palástnak is lehet használni 😀  Nálunk ez a tavalyi békás kendő a sláger (nyaksál és palást egyben a Hercegnő és a béka című mese kapcsán).A tradicionális Japán furoshiki által inspirált kendőcsomagolást 2009 óta használja a Lush, a 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készült kendők mellett vintage darabokból is válogathatunk!  Itt pedig csemegézhettek a legújabb darabokból!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter