Beauty-percek: IsaDora tavaszi újdonságok

Már megszokhattuk, hogy a tavasz első beauty-hírnöke az IsaDora! Nem lehet elég korán előrukkolni a szezonális kollekciókkal, mert jó érzékkel ráérzett a márka, hogy januárban bizony már piszkosul unjuk a telet és jóleső érzés a tavaszi kollekciót próbálgatni, viselni. Én már kezdek lázadozni a szürkeség ellen, és az eddig tavaszinak kikiáltott kiegészítőimet simán magamra veszem, és épp ez okból kifolyólag sminkelem magam “tavaszira”. Mondjuk nettó hülyeség ennyire élesen évszakokra bontani a sminktermékeket, mert én egészen bátran kenegetem magamra az őszi színeket is nyáron, ha a helyzet úgy hozza. Inkább passzintom az outfitemhez a sminket, mint az évszakhoz. Szóval nem kell éles határt beleképzelni a kollekciók közé, igazából ez játék a színekkel, újdonságokkal, trendekkel. Az IsaDora tavaszi kollekciója különösen egész évszakosnak tűnik nekem, pláne az In Red rúzskollekció, amiért odavagyok meg vissza. No, de nézzük bővebben.

 

 

 

 

Megújultak az IsaDora rúzsok, kívül és belül is. A Perfect Moistre hidratáló krémes rúzs 20 új árnyalatot kapott, és az eddigi legkelendőbb 14 megmaradt, közöttük az én kedvenceim is, a Mauve Rose és a Marvelous Mauve is. Amiért viszont már most rajongok, az a  213 High Risk Red árnyalat. Narancsos, brutálisan jól pigmentált, és annyira tökéletesen passzol az arcbőrömhöz. Ez az árnyalat egyébként a narancsossága miatt pont fehérebbnek mutatja a fogakat, szóval igazi főnyeremény, ha van a szezonban rúzs, ami must-have, akkor ez az!

Megújultak a Perfect Matt rúzsok is. A Moisture rúzsokkal egyetemben mágneses kupakot kaptak, a matt rúzsok pedig nagyon tartósnak bizonyulnak, szatén matt finissel. 5 új és 8 kedvelt klasszik árnyalat van a kínálatban, jellemzően kissé bátrabb színekben. 5300 Ft körül alakul az áruk.

Az In Red tavaszi kollekción a barack szín vonul végig. Napcsókolta bronzos bőr, narancsos-barackos árnyalat, intenzív színek. Senki nem marad észrevétlen. Ez a tavaszi trend a színeket, élénkséget hirdeti, most nem a nude árnyalatokhoz illik minimum egy feltűnő darabot keverni. Vagy akár többet is. Naná, hogy az In Red kollekcióban megújul az IsaDora legikonikusabb terméke, a Face Sculptor 04 Peach Nougat. Soha nem látott élénk barackos színek, és végre erősen barna bronzos színek! Még a “keréken” lévő” highlighter is sötétebb, mint a megszokott. Most nyilván érthető, hogy én örülök, mert az én bőröm nonstop barna, rezes, gondolom, egy fehér bőrű annyira nem ujjong, de a tavasz első napsugarai amúgy is egy kis színt adnak, és lehet azért ezt a bronzosítót finoman adagolni. A barackos pír pedig mindenkinek jól áll! 10.600 Ft körül lesz.

Ezzel az arcpalettával totális összhangban van a legújabb Eye Sculptor Bar. Régi olvasóim tudják, hogy ha van valami, amiért elfogultan odavagyok az IsaDora-tól, akkor az az Eye Sculptor szempaletták. A legbotkezűbb kezdő is isteni füstös szemet tud varázsolni a segítségükkel, csak szó szerint sorrendben fel kell pakolni a szemre a színeket. Nagyon gazdagon pigmentált színek, tartósak, nem maszatolódnak, és ahogy mondani szoktam, életem végéig kitartanak. Az új 26 Peach Sculpt palettában egy gyönyörű barackos, matt finisű árnyalat kapott helyet. A többi szín szép gyöngyház finisű, kivéve a sötét csokibarnát (matt), amellyel könnyen lehet mélyíteni. A paletta alján egyébként egy ajánlást találhattok, hogy hogyan érdemes használni. Széééép! 6990 Ft körül lesz.

Az In Red kollekció része még egy új Blush Stick, 03 Golden Rose árnyalatban, praktikus kis ecsettel a végén. Persze a körmök sem maradhatnak ki, 3 új barackos, korall és rózsás szín lesz a kollekcióban, és persze egy vadító vörös In Red néven.

Az IsaDora termékeket kizárólag a Douglas parfümáriákban tudjátok megvásárolni. Itt pedig a magyar nyelvű IsaDora honlapon olvashattok bővebben az újdonságokról (is).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter