Beauty-percek: IsaDora Cool Matt Look

Minden IsaDora kampány megjelenése előtt legalább annyira izgatott vagyok, mintha minimum a Mikulás a Jézuskával karöltve jönne el! Hála az égnek, bőségesen el vagyunk látva IsaDora újdonságokkal, és lassan az üzletekben megtaláljátok a 2017-es tavaszi make-up termékeket.

CoolMatt17_logo_RGB

És hogy mi lesz a trend? A kulcsszó a matt! Már érezhető volt az őszi/téli szezonban is a matt térnyerése, idén ha lehet, ez még fokozódik. Én csak örülök ennek, mert nem is olyan régen még szintén a matt “look” volt a menő, és jobban szerettem, mint a csillámos, fénylő sminkeket. És hogy miért IsaDora? Mert nálam évek óta bizonyított a svéd márka, amelynek termékei illatanyag-mentesek, klinikailag teszteltek, érzékeny szeműek is használhatják.

parfümblog isadora

A 2017-es Cool Matt tavaszi kampányban kifejezetten natúr, szofisztikált és finom eleganciát hirdető termékek kaptak helyet. Üde és természetes sminkeket lehet velük készíteni, abszolút telitalálat azoknak, akik a munkájuk miatt nem szeretnének túl hivalkodó sminket. Nálam a Cool Matt kampány abszolút befutója a szenzációs Eye Sculptor Bar, amelyet bár csak december eleje óta használok napi rendszerességgel, mégis elérte, hogy a szezon legjobb darabjának kiáltsam ki. Ez a szemhéjfesték paletta igazi kincs azoknak, akik szeretnének szép, hangsúlyos de abszolút természetes füstös árnyékolás a szemhéjukra. Istenien kialakított színek, gyakorlatilag csak sorban fel kell vinni a színeket, és voilá, kész a tökéletes füstös smink. Imádom! Selymes, matt színek egy gyöngyházszínű highlighterrel, megfelelően pigmentáltak, nem poroz, és primerrel kitart nap végéig. Az ára középkategóriás, 6990 Ft. Nem olcsó, de megéri beszerezni, garantáltan kitart sokáig.

EyeScuBar_20_open_PR_F_small_RGB

A matt rúzsok között is ultra mattnak számít az új Ultra Matt Liquid krémes rúzs. Tégelyes, applikátorral felhelyezhető, így könnyű vele dolgozni. Iszonyú gyorsan megköt az ajkakon, és lerobbanthatatlan! Krémes állagának köszönhetően egyszerű használni, gyönyörűen telíti az ajkakat. Első használatnál szokni kell ezt a matt érzést, hiszen szinte rászárad az ajkakra, így aki olyan mint én, és állandóan valamilyen ajakbalzsamban úsztatja ajkait, annak furcsa lesz. Viszont tartósságból ötös! 3 természetes árnyalatban kapható, 4300 Ft.

07 Dolce Rose árnyalat
07 Dolce Rose árnyalat
Az IsaDora nagy dobása idén az extrém szempillák! Istenem, hány meg hány szempillaspirált kipróbáltam már, volt ami pár használat után a kukában landolt, volt, amiből az ulolsó morzsákat imádkoztam ki, annyira szerettem. Ragaszkodó vagyok, ha egy jó termékre rátalálok, de nyitott vagyok az újdonságokra is. Így találkoztunk mi, a Big Bold Extreme szempillaspirál és én. Tökéletes a keféje! Tökéletes! Pont ezt a fajtát szeretem, ezzel lehet bruálisan sűrű szempillákat csinálni. Mert nálam, ha pilla, akkor nem a hossz a lényeg, hanem a volumen. Maga a spirál óriási, 14 ml. Én szeretem ha nagy (haha), mert akkor van ideje kicsit megszáradni, és én pont akkor tudok vele a legjobban bánni, amikor nem annyira folyós a textúrája a festéknek. A kefe is hatalmas, aki kisebbhez szokott, annak furcsa lehet, de én pont ekkorát használtam előtte is, nem kellett átállnom. 4990 Ft.

BigBolExt_group2_PR_F_RGB

Az IsaDora termékeket keressétek a Douglas parfümériákban. Érdemes sietni, a kollekció limitált, nehogy úgy járjatok, mint én, amikor addig vacilláltam egy palettán, míg már nem lehetett kapni! 😉

Andrea



2 thoughts on “Beauty-percek: IsaDora Cool Matt Look”

  • 😀 szerintem 8 hét múlva még lesz, sőt, ha szerencsénk van, akkor egy jó kis Glamour kuponozás alkalmával ezeket is be lehet szerezni olcsóbban!

  • Eddig is imádtam ezt a márkát (kb. 10 éve használom)…. De ez a bemutató… Rohannék is mindet beszerezni… 8 hét múlva remélem találok még belőle valamit. Mint kifutó termék ????
    . (Addigra a gipszem is lekerül)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter