Beauty-percek: Chanel No5 L’Eau testápolási termékek

Régi olvasóim már tudják, hogy rajongok a parfümözött testápolókért, és maga a tökély, ha mellé tusfürdőt is tudok szerezni, mert nagyon szeretem az illataimat rétegezni, és szeretem, ha tetőtől talpig ugyanabban az illatban fürödhetek, szó szerint. Így itthon kifejezetten sok parfümtestápolóm van (aggódok is, hogy mikor tudom elhasználni őket), és sajnos ez (is) az a kategória, amelynél nem ismerek határt, és legszívesebben minden parfümömhöz vennék egy testápolót.

Idén májusban a Chanel egyértelműen a fesztiválozó, nyaraló, utazó fiatalokra helyezte át a fókuszt, hiszen az egyik, a húszas-harmincas generációnak szánt No5 L’Eau parfümhöz most utazóbarát méretű hidratáló tusfürdőt és testápolót adtak ki. A Fresh Lotion és az In-Shower gel 100 ml-s méretű, praktikusan nyitódó tégelyben kapható, lényegük, hogy könnyed, frissítő fluid és gél állagúak, azaz ideálisak a nyári hónapokra. Nagyon tartós illatú a testápoló, olyannyira, hogy akár parfüm nélkül is használható, finom, halvány, de érezhető parfümréteget képez a bőrön. Ha egy csipetnyi luxust szeretnél a fürdőszobába, akkor érdemes egy ilyen testápoló-tusfürdő párosba beruházni.

Tudjátok, nagyon találónak tartom a No5 L’Eau-hoz kitalált szlogent:

“You know me and you don’t!” azaz ismersz, és nem (zanzásítva).

Ismerős, mert nagyanyáink, anyáink illatának DNS-e felfedezhető benne, és ismeretlen, mert mégis valami új, valami könnyed, valami légies és friss. Itt olvashatsz egyébként a Chanel No5 L’Eau illatról bővebben. 

Májustól kapható a nagyobb parfümériákban.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter