Beauty-percek: Bourjois tavaszi újdonságok

Ahányszor csak megemlítem a francia Bourjois márkát, mindig elmondom, hogy a legelső komoly sminkmárka volt, amelybe beleszerettem, miután önálló keresetem lett, és sok-sok éven át preferáltam más márkákkal szemben. Most, hogy új erőre kapott hazánkban a márka, és a legközelebbi Müller is rogyásig van újabb és újabb Bourjois termékekkel, újul erővel vadászok a legjobb darabokra.

bourjois 2017 tavasz

Hogy mire ugrok rá legelőször? Mivel paletta függő lettem, naná, hogy a szemhéjfesték palettákat kaparintom meg legelőször. A márka legkelendőbb, füstös szemeket könnyedén varázsoló négyes palettája, a Smoky Stories (Over Rose árnyalata) négy egyszerű lépésben felhordható, és hangulattól, alkalomtól függően drámai vagy hétköznapibb, casual sminket lehet vele elkészíteni. Nos, a középső kis highlighter nekem túl csillogó, az tényleg csak alkalomra, de a körülötte lévő 3 színnel és villámgyors füstös szemet tudok kanyarítani. A megszokott Bourjois minőség: nem porzik, nem kell órákig maszatolni vele, kellően pigmentált, és tartós. Szeretem!

Persze a szép füstös szemhez, meg nálam amúgy mindenhez dukál egy ütős fekete cicás tusvonal. Amióta az eszemet tudom, ezt szeretem leginkább magamra sminkelni, úgyhogy ha valaki tudja, mi a dörgés tus ügyben az én! Tényleg kipróbáltam mindent, ami létezik a világon, és a kemény, filces végű tusok jönnek be nálam a legjobban, mert ezekkel tudok a leginkább precízen dolgozni. Nos, a Bourjois Slim Liner pontosan ilyen! És emellett jól fedő és élénk fekete árnyalatú vonalat eredményez, már csak azért szorítok, hogy ne fogyjon ki hamar!

30220_1475156214Nincsen smink jól fedő, tartós, nem csillogó és nem maszkszerű alapozó nélkül. Nálam a City Radiance bizonyított, sajnáltam is, hogy kifogyott, de örültem, hogy így helyette a Healty Mix alapozót próbálhatom ki. Nagyon könnyű, szinte észrevétlen alapozó, istenien lehet eldolgozni. Inkább egy erős BB vagy CC krém hatását várhatjuk tőle, de akinek nincs szüksége erős fedésre, vagy bőrhibák eltakarására, annak tökéletes választás lehet, mert nagyon természetes. Nekem sajnos kell plusz korrektor, mert nem hibátlan a bőröm, és én azért lemattítom indulás előtt púderrel, de ezt nagyjából mindegyik alapozónál megteszem, Egy szó mint száz, szívből ajánlom a Healty Mix alapozót.

bourjois-healthy-mix alapozó parfümblog

A tökéletes smink lezárásaképp jöhet a szempillaspirál. Emlékeztek még a jópofa csavarhatós Twist Up spirálra, amellyel magadnak állítottad be a sörték sűrűségét? Most itt a női kézitáskák must have darabja, a mini tükörrel ellátott Volume Reveal, a dús szempillákért. Imádom ezt a jellegzetes háromoldalú hasáb formát, amelyet a körömlakkoknál és most ennél a pillafestéknél alkalmaznak, tökéletesen kézbesimuló. A szempillafesték pedig klassz darab, azt nyújtja, amit ígér, dús és ívelt szempillákat. Pontosan ezt a fajta kefét szeretem a legjobban, a mérete is ideális, bár én a nagyobbal is elbánok. Nem potyog le a száraz festék a szemem alá (tudjátok, ez a halálom), nem maszatolódik olyan könnyen. Abszolút ajánlom!

Bourjois-Volume-Reveal parfümblog

 

Szépen lecserélődtek a Bourjois rúzsai is. A márka először vezette be a szájfényeknél  megszokott ecsetfejet a krémrúzsainál, és megmaradt azóta is ez a forma, imádok vele dolgozni. A Rouge Edition Velvet bársonyosan krémes, közepesen csillogó, finoman matt rúzs, kényelmes és komfortos viselet, nem szárít, nem nyalom le extrém gyorsan. Ultra menő bárhol előkapni, és mondjuk a Volume receal szempillaspirál tükrében megigazítani a rúzsunkat. A márka ikonikus terméke.

bourjois rouge edition velvet parfümblog

Végül nem maradhatnak ki a cuki géllakkok! Komolyan mondom, zabálnivaló kis üvegeket, tök jól lehet őket egymás mellett tárolni, kényelmes a fogása a kupaknak is. Szerintem a legszebb színei vannak a piacon ebben az árkategóriában, és a hozzá tartozó fedőlakkal kellően tartós manikűrt lehet elérni vele, ami rajtam meglepő, mert egy épített zselés körmöt is 3 nap után ledob a körmöm. Nagyon könnyen lehet felvinni, szépen elfolyik a körmön, az erős színek nem foltosak, nálam a halvány nude lesz mindig csíkos, de lehet, hogy csak béna vagyok…

la laque lakk parfümblog

 

Keressétek a Marionnaud és Müller, valamint DM parfümériákban a Bourjois termékeket!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter