Beauty-percek: Avon újdonságok

Szerencsére nem áll meg az élet a koronavírus kapcsán, csak éppen lelassul, ezért most egy kis újdonságértesítővel szeretném feldobni a napotokat.

Az Avon márciusi újdonságai közül három terméket sikerült tesztelnem. Illat, smink és testápolás, hogy teljes legyen a paletta.

Új, fiatalos illattal tarol az Avon, és már most mondom, hogy igen népszerű lett a HerStory…nem csodálom. Kifejezetten jól sikerült fiatalos illat, amelyben nincs meg az a fajta szintetikus felhang, amit sok olcsóbb árrésű parfümnél érzek. Sőt, a maga nemében ennyi pénzért a lehető legjobb fogás. Komplexebb, mint az Avontól megszokott illatok: gazdag pacsuli meleg és édes balzsamos és púderes tónusokkal, kifejezetten élénk barackvirággal és borssal. Vakteszt során egyáltalán nem mondanám meg, hogy 3799 Ft-ba kerül (nem akciósan). Abszolút trendi és modern illat, tegyetek vele egy próbát.

A képek alapján nagyobb palettára számítottam, amikor kicsomagoltam a Perfect Wear szemhéjpalettát. Kicsi, tenyérbe simuló darab. A színek viszont kárpótoltak, hozzám a Sweet Love árnyalat érkezett. Igazából hétköznapi, nem túl erős sminkhez ajánlom, nem gazdagon pigmentált, ellenben megfelelően lehet dolgozni vele. A színek szépen passzolnak egymáshoz, kellően visszafogottak, szóval office sminkhez tökéletesek. Jelenleg 2990 Ft.

Imádom a testolajakat, sokszor használom tusolás közben, után. Titka, hogy a még vizes testre kell felkenni, eloszlatni, és lehetőleg a törölközővel csak finoman felitatni a maradék vízcseppeket. Az új Planet Spa Ayurveda Ritual olaja nem túl nagy kiszerelés, de nem is kell belőle sok, valóban gazdag olaj. Finom kókusz illattal. Multifunkcionális, használható testre és hajra is. Most akciósan 1299 ft. Jó ár érte!

Az Avon termékeit itt tudjátok megrendelni: avononline.avon.hu.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter