Beauty-percek: Avon júniusi újdonságok

Az Avon júniusi újdonságaiból egy parfümpárost, egy arctisztítót, és egy BB krémet próbáltam ki a napokban.

Elsőként a Sun Care+ BB krémre vetettem rá magam, hiszen 45 SPF, matt finist ígérő krémről van szó, amelyeket előszeretettel használok nyáron. Csak éppen a legtöbb ilyen BB krém nem matt, hanem valami botrányosan csúnyán csillog a kombinált bőrömön, így állandóan púdereznem kell, amit meg a rekkenő hőségben nem szeretek. Szóval a kicsike bevetésre indult, és jól vizsgázott! Nagyon sűrű, krémes állagú, sűrűbb, mint egy megszokott alapozó, nagyjából naptejnek megfelelő állagú. Először azt éreztem, hogy nehéz lesz eldolgozni, mert színezett, és sűrű, de szerencsére szépen elterült a bőrömön. Árnyalata közepes barna, nagyon fehér bőrűeknek nem ajánlom. Ha túl sokat tettem a bőrömre, akkor megült a pórusaimban, szóval az arányokat el kell találni. Fedése pont mint egy BB krém, tehát pont annyira jó, hogy egy kis egyenletes bőrtónust eredményez, nagyobb bőrhibákat nem fed el. Illata valami brutál erős gyümölcsös nyári koktél, aki az illatanyagokra allergiás, az ne ezt válassza, egyébként meg mókás ez a vidám illat hozzá. Természetesen a matt hatás nagyjából pár óráig tart, a 30 fokos hőségben azért csillogott a bőröm rendesen. Ami jó: nem szárít, nem húzódik a bőr tőle. Én szívesen elkenegetem magamra.

Nagyon keresem azt a tökéletes arctisztítót, ami valóban tisztít, leviszi a sminket, gél állagú, de nem szárít. Ezért szerettem volna kipróbálni az Anew Purifying Jelly gél tisztítót, ami olajos, kombinált bőrre készült. Sajnos talán éppen ezért az én bőrömet szárította, annak ellenére, hogy pont az én bőrömhöz való. Vagy csak az én vesszőparipám, hogy ne szárítson?! Tisztítani tisztít, kellemes, felhabzó gél állagú, teszi a dolgát. Tényleg zsíros bőrre ajánlom, az én száraz foltjaimra nem jó sajnos.

Végül jöjjön az új uniszex illatpáros, az Attraction One Intense, és az Attration One Fresh. Muszáj volt őket együtt kipróbálnom, hiszen úgy szólt a szlogen: The One akkord, amely új szintre emeli a köztetek tomboló vonzalmat. Mi a fene az a “the one” akkord?! Nos, íme:

“Tökéletesen kiegészítik egymást, akárcsak te és a másik feled. Két igazi egyéniség, egyediek, eredetiek. Együtt egy új egység, különleges kapcsolatban, egy lélek, egy test. Tapasztaljátok meg, milyen igazán összetartozni, kössön össze Titeket az illatotok is! Az Attraction One márka különleges uniszex illatokkal mutatkozik be, amelyekkel a fiatalabb generiációk számára is imponáló, modern parfümöt hoztunk létre.”

Sajnos a “the one” akkordra nem jöttem rá, hogy mi az, de a két illat valóban hozza azt, amit ír: a fekete Attraction One Intense domináns, erőteljes kardamom illatú, hasonlóan a mostani szuper népszerű férfi illathoz. A kávé aromája adja az illat sötét, mélyebb karakterét, és persze ott van az a “the one” akkord, ami valamiféle fás-citrusos akkord lehet.

FŐBB ILLATJEGYEK: kardamom, The One akkord, kávé

Az Attration One Fresh nyers és friss fügeillat, a maga krémes, fanyar tónusával. Bár uniszex a két illat, mégis érzem azt, hogy mindkettőt férfiakon tudom elképzelni. Egyébként rétegezni is lehet őket, szerintem klasszul kiegészítenék egymást. Keresztfiamnak fogom ajándékozni őket, 14 éves, és szerintem ez a két fiatalos illat jól fog állni rajta.

FŐBB ILLATJEGYEI: füge, The One akkord, cédrusfa.

Az újdonságokat megtaláljátok az avononline.avon.hu oldalon, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter