Beauty-percek: Anyák napja Lush módra

Amióta anya vagyok, tudom, hogy egy anya mekkora áldozatot hoz a gyerekéért, és hogy bizony mennyi önfeláldozással, melóval is jár (jó) anyának lenni. Azóta én is hálásabb szívvel nézek anyukámra, és tudom, hogy mekkora nagy szó, hogy így felnevelt minket a testvéremmel. Ezt a hálámat nem csak anyák napján szoktam kifejezni, de az ünnep jó alkalom arra, hogy újfent megköszönjük mindazt, amit édesanyánktól kaptunk. Ha valakinek beauty-függő anyukája van, az ne hezitáljon, ezt a bombasztikus Lush anyák napi csomagot vegye meg neki, én biztos, hogy elalélnék tőle <3

lush anyák napja

 

Tartalma 13 db termék, benne 3 fürdőbomba, 2 habfürdő, szappan, kéz-és testápoló, krémtusfürdő, arckrém, arcpakolás, ajakradír és fürdőtömb. Maga a csomagolás is külön ajándék: a könnyen lebomló kókuszhéjból készült külső (ez akár virágcserépként is használható) elültethető papírvirágokat rejt. Mindezt egy színpompás kendőcsomagolás takarja, melyet tavaszias minták borítanak.

front_happy_mothersday_gift_image_1Még több anyák napi újdonságért keressétek a Lush üzleteit!

 

Jó hír a netes rendelőknek, hogy már utánvéttel (futárnak fizetéssel) is lehet fizetni, ha eddig valakit ez tartott vissza!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter