Beauty percek a nyári sminktrendek jegyében

Mindig nagy izgalommal várom a Douglas sminkújdonságait, idén tavasszal a pasztellszínekben tobzódó Isadora kollekció teljesen levett a lábamról, alig vártam, hogy megtudjam, nyáron mi lesz a trend a sminkek, körömlakkok között. Nem csalódtam, sőt, ha a tavaszi színektől elaléltam, a nyári színek egyenesen feldobnak és jókedvre derítenek. Mert idén nyáron mindent szabad, ami élénk, izgalmas és őrülten színes, itt az idő a zöld, pink és narancs körmöknek, és ezeket a mondatokat éppen ilyen színű körmökkel pötyögöm. 🙂

Isadora aquatic

Az Isadora Aquatic tavaszi/nyári 2013-as kollekcióját a víz alatti élővilág színei ihlették. A Poolside kollekció pedig minden, ami egy napsütéses medencés partihoz kell: neonszínek, csillogás és intenzív színek. A legújabb trendeknek megfelelően már nem csak a szemhéjat érdemes intenzív árnyakatokkal árnyékolni, hanem a szempillánk is megérdemel némi kis színt, ehhez pedig kitűnő választás az Isadora Lash Color vízálló szempillaspirál, zöld, kék és lila színekben. Ami igazán megragadott, az a színezett hidratáló ajakbalzsam, mely egyszerre ápolja és színezi az ajkakat. A legtrendibb színek pedig a körökre is dukálnak, a vizes kéktől a neonos zöldig most minden jöhet. Ráadásul most zománcozott ékszereket kaphatunk ajándékba, ha az Isadora legújabb kollekciójából vásárolunk, részletek itt!

IsaDora-Poolside-Summer-Makeup-2013

Az egyik legjobb ár/érték arányú kozmetikai terméknek az Absolute Douglas Beauty termékeket tartom, legszívesebben ezeket használom, és szeretem tartósságukat, jó minőségüket. Már megjelent legújabb kollekciójuk, az Absolute Douglas Aquatic Look Summer, melyben vadítóan csodás színek vannak, menta zöld, és aquakék körömlakkok, szájfények és szemhéjfestékek. Kedvencem az Aquatic Touch aquakék (!) szájfénye, mely bármilyen meglepő, csodás fényt kölcsönöz az ajkaknak, próbáljátok ki!

ABS_LIPS_AQUATIC TOUCH 27_742936


Ha pedig utazást terveztek a nyáron, érdemes a Douglas XS termékek közül választani, hiszen praktikus méretüknek köszönhetően nem kell elcipelni a nyaralásra az egész otthoni arcápoló palettát. Ráadásul most ajándék akció keretében neszesszer jár 3 db XS termék vásárlása után.

XLxs_HandyJetBag

Itt pedig belelapozhattok a legújabb Douglas magazinba, parfüm, smink és beauty tippekért.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter