Baldessarini Signature – parfümújdonság

A Baldessarini új illata domináns üzenetet hordoz: férfias, intenzív, nagyvilági, összetéveszthetetlen és semmi sem billenti ki a nyugalmából. Egyedi karakterének és páratlan stílusának köszönhetően viselője mély benyomást kelt. A kompozícióban a fás-orientális jegyek először fougère-hangsúlyokkal ötvöződnek, ami izgalmas illatkontrasztot teremtve magával ragadó, férfias aurát hoz létre. A Baldessarini Fragrances legújabb illata, a Baldessarini Signature 2020 október közepétől kapható a parfümériákban.

„Ami megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól” – ez a szimbolikus törekvés az első, 2002-es kompozíció óta jellemzi az azóta nemzetközi sikereket elért Baldessarini illatokat, amelyek mind magukon hordozzák a márka tipikus jegyeit: az erős karaktert, az önállóságot és némi öniróniát. Az illat a legjobb választás azoknak a nagyvilági férfiaknak, akik magabiztosan élik az életüket. A férfiaknak, akik megjelenésükkel hatnak a környezetükre. A férfiaknak, akik kedvelik a luxust, de egyáltalán nincs szükségük rá ahhoz, hogy visszaigazolást kapjanak.

Először fordul elő, hogy egy Baldessarini-illatban fás-orientális jegyek egyesülnek fougère-árnyalatokkal. Az alma frissessége által meghatározott, aromás felütést rózsabors, ciprus és bergamott alkotja. A Baldessarini Signature illatkompozíció markáns szívjegyében a pacsuliolajból kinyert akigalafa gondoskodik a testes, férfias, enyhén füstös hangsúlyokat magán viselő jegyről, amelyet púderes nüanszok és fougère-akkordok kísérnek. Mindeközben lassan, de biztosan feltárul egy érzéki, kissé orientális karakter. Az intenzív, nagy kifejezőerejű lecsengést meleg, elegáns és virágos jegyek biztosítják, amelyek gondoskodnak az illat hosszan tartó hatásáról.

Fejillat
rózsabors, ciprus, bergamott, alma
Szívillat
akigalafa, fougère-akkord, pacsuli
Alapillat
ámbra, bőrakkord, balzsamos szuhar, cypriol



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter