Avon Today Tomorrow Always Wonder – parfümkritika

A Today Tomorrow Always sorozat 2004-ben jelent meg 3 illattal. A Today, a Tomorrow és az Always az Avon egyik legkiemelkedőbb minőségű sorozata, a kezdő illatot egyenesen Olivier Creps mesterparfümőr alkotta, akinek a Kenzo Amour-t, a Light Blue-t és az Angelt köszönhetjük. A sorozat a szerelem trilógiája (Ma, Holnap, Örökké), a sorozat arca pedig a csodás Salma Hayek.

A TTA sorozat azóta számos változatot megélt, az idei tavaszi-nyári verzió egyértelműen a legnépszerűbb illatok egyikét próbálja megeleveníteni. Ugyanis a TTA Wonder egyértelműen a Chanel Chance Eau Tendre vonalát követi. Nem ugyanaz a két illat, de a vibe, a hangulat, az érzet nagyon hasonló. Ami nem baj, sőt!

A TTA Wonder egy klassz illat, amely igen baráti áron beszerezhető. Ezért a péntért egy igazán hordható, bájos és friss, üdén romantikus illatot kapunk, ami még tartós is (pláne megéri!) Az illat fő eleme a narancsvirág, amely édesebb most, mint gondolnánk. A bergamott aromás friss jegye nagyon szépen domborodik ki az illatjegyek közül, a meleg fás cédrussal a megszokott minőséget hozzák.

Jó szívvel ajánlom ezt a parfümöt, akció nélkül 5990 Ft, itt tudjátok megvásárolni!

Kapható még kis kiszerelésű parfümben, valamint csillogó testápolóban is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter