Artdeco Claudia Schiffer make-up kollekció

Egyre több kozmetikai márka működik együtt modellekkel, színésznőkkel vagy éppen énekesnőkkel, tered adva saját kollekciójuk megalkotásához. Az Artdeco Claudia Schiffer szupermodell közel 30 éves, szépségiparban eltöltött tapasztalataira építve jelentette meg nem olyan rég a Claudia Schiffer kollekciót, amelyben gyakorlatilag minden fellelhető, amely egy komplett smink elkészítéséhez szükséges. Claudia szépsége, stílusa mindig megnyerő, személyisége abszolút pozitív képet hordoz számomra, így kapva kaptam az alkalmon, hogy felfedezzem a kollekcióját, amely már kapható a legnagyobb parfümériákban.

Gyönyörűen eltalált, letisztult összkép, finom pasztellszínek, minimalista elegancia, csakúgy mint Claudia maga. Édes kis felhő szimbólum kíséri a kollekciót, egyértelműen Artdeco minőséggel párosulva. A kollekció fő darabja a klasszikus piros rúzs és körömlakk, hozzá igazítható a nude, áttetsző, finoman füstös smink, és hibátlan orca. A sminkhez primer is kapható.

Az áttetsző transparent púder minden bőrszínhez igazodik, matt finist kölcsönöz a sminknek. Nagyon jól használható füstös szemhez a krémes szemceruza, amelynek a végén kis szivacs applikátor van, amellyel könnyedén el lehet dolgozni a szemhéjon a ceruzát. Ha ez nem elég, akkor jöhet a krémes szemhéjfesték. Én nagyon szeretem ezt a textúrát, nem porzik, könnyen lehet dolgozni vele, csak meg kell várni, hogy megszáradjon. A kollekcióhoz tartozik egy pirosító/kontúrozó is, több árnyalatban. A tökéletes vörös rúzshoz elengedhetetlen az ajkak kontúrozása, nincs mese, ezt nem lehet megúszni, szerencsére mindegyik árnyalathoz kapható szájkontúr ceruza is. A szemekről nem maradhat le a szempillaspirál sem. Sajnos nem tudtam még kipróbálni, hogy mennyire dolgozza meg a szempillákat, mindenesetre dús hatást ígér. Végül nem maradhat ki a szemöldök sem, piros pont a ceruza végén található formázó keféért, én mindig használom.

Árak

körömlakk 3700 Ft

rúzs 6490 Ft

púder 11.500 Ft

pirosító 10.600 Ft

primer 8000 Ft

szájkontúr ceruza 3800 Ft

szempillaspirál 6990 Ft

szemöldök ceruza 5100 Ft

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter