Arany és ezüst – ünnepi illatpárok

Arany és ezüst: ősidők óta e két nemesfém a legnépszerűbb ékszer alapanyag és státuszszimbólum egyszerre. Nem véletlenül kötik az aranyat a naphoz, az ezüstöt pedig a holdhoz, hiszen mindkét fém szikrázó fénye miatt vált ilyen közkedvelté, így ha csillogás és pompa, akkor csak e két szín jöhet számításba.

Napjainkban reneszánszát éli az arany és ezüst szín, a legnagyobb divattervezők és sminkesek előszeretettel használják fel egy-egy kollekciónál. Ha trendi és glamúros parfümöt keresünk, biztosak lehetünk benne, hogy arany vagy ezüst színben fog pompázni az üvege, mely mesésen mutat minden piperepolcon.

Azzaro_Duo2

Azzaro mesterien megformált arany és ezüst Azzaro Duo parfümjei szenvedélyről és érzékiségről árulkodnak. A Duo Women arany színe a nőiség meleg oldalát hangsúlyozza, melyet a vanília és a passiógyümölcs puha illata emel ki. Az ezüst Duo Men hűvösen fűszeres és cseppnyit fanyarkás, melyben a férfias jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt.

212 vip szett

New York-i éjszaka egy menő klubban, ahol a társaság középpontjában vagyunk. Ki ne vágyna erre?! Carolina Herrera kifejezetten trendi arany és ezüst illatpárosa, a 212 VIP  hihetetlenül karakteres és pezsgő illatok. A 212 VIP Her arany kapszulája rum, passiógyümölcs, vanília és gardénia mámorító keverékét tartalmazza. Édes és szexi. A 212 VIP Him igazi nagymenő illat vodkával, rummal és kaviárral. A partik királya és királynője 212 VIP-be burkolózik.

intimatelly yours

Mára már stílusikonná vált Beckham házaspár legújabb parfüm párosa felér egy szerelmi vallomással. Az Intimately Yours David és Victoriaintim és érzéki oldalát mutatja be, melyet kellőképp kiemel az arany és ezüst üveg. Az Intimately Yours Woman bőrre simuló, diszkrét illata egyszerre dívás és visszafogott, köszönhető ez az érzéki orientális és a romantikus virágos jegyeknek. Az Intimately Yours Men  erőteljes és férfias jegyeit a friss és fanyar zöld jegyek szelídítik meg, így egyszerre természetes és fűszeres a parfüm illata.

he-wood-silver-wind-wood

Aranyló napfény és ezüstösen csillogó fák ihlették a Dsquared párosát. A She Wood Golden Light Wood a természet ereje előtt tiszteleg: friss és intenzív virágos jegyei mellett a márkára jellemző fás alapok vannak jelen a parfümben. A narancsvirágnak és a citromnak köszönhető az illat szikrázóan friss akkordja, melyet a krémes neroli és heliotrope követ. Ennek köszönhetően a Golden Light Wood elénk idézi egy tavaszi séta illaterdejét, benne a fák és szikrázó virágok illatával. A He Wood Silver Wind Wood intenzív és magasztos levegős illat: erőteljes, mint a kanadai szél. Gyógynövények és tömjén ritka párosítása a mogyoróval olyan jelleget kölcsönöznek az illatnak, mely karaktert és erőt kölcsönöz a mindennapok egyhangú monotóniájához. Pikáns megoldásként csempészték az illat alapjaiba a vaníliát, melytől egy csipet krémes jelleget kap az illat.

guilty

Gucci Guilty: az érzékiség illata, természetesen arany és ezüst köntösbe bújtatva. A Gucci ház legújabb parfümpárosa nemcsak a forró hangulatú reklámnak köszönheti sikerét, hanem a parfümben lévő pikáns összetevőknek is. A Guilty virágos-orientális jegyei között található a krémes orgona és pikáns pacsuli, melyet a rózsabors fűszerez meg. A Guilty pour Homme levendulás- citrusos jegyeit a cédrus és a pacsuli teszik ellenállhatatlanul vonzóvá.

zen

Nem túlzás, ha azt állítjuk, az egyik leghíresebb arany és ezüst kocka a Shiseido Zen. A japán kozmetikai márka népszerű parfümpárosa tökéletesen kifejezi a keleti kultúra lényegét: az összetevők gondos és arányos párosítása mesteri parfümfelhőt alkotnak. Az aranysárga Zen elegáns és kifinomult, a legfinomabb virágok illata keveredik a tömjén és az alma izgalmas párosításával. Az ezüst kockába rejtett Zen for Men fás és fűszeres jegyei között a bőr, rododendron, ibolya és szerecsendió találhatóak, melyeket friss citrusok vezetnek fel.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter