A Madison Parfüméria újdonságai

A Madison parfümériában újabb parfümök közül válogathatunk, melyek most először debütáltak hazánkban. Nagy örömömre megérkezett a spanyol Santa Eulalia parfümház 4 csodálatos illata. Nagyon örülök nekik, mert mind a 4 illat fantasztikus, közülük 2 pedig kifejezetten kedvencemmé vált. A parfümház annyira új még, hogy mind a négy terméküket az idén adták ki, unisex megjelöléssel.

Santa-Eulalia-Parfums-es-la-pr_54418224468_53389389549_600_396

Az Albis egy rendkívül púderes, pihe-puha illat. Egyértelműen a virágos jegyeké a főszerep, orchidea, jázmin, valeriána és orgona, a szantálfával és vaníliával karöltve olyan lágy és púderes, hogy mindenképp érdemes kipróbálni, ha az Andrássy úti üzletben jártok. A 4 illatból talán ez az, ami a legjobban illik a karácsonyhoz, a télhez.

Az én kedvencem egyértelműen a Marinis lett, hisz ez egy nyárias, tengerillat. Nagyon szépen bontakozik ki a női és a férfi bőrön egyaránt. A babérlevél, pacsuli, citrom, menta, cédrus, a szőlő és a tengeri jegyek csodálatos mediterrán tájat és érzést varázsolnak elénk. A sós levegő illata és a nyári szélben kibontakozó mediterrán növények frissessége engem teljesen megbabonázott. Egész évben viselném?nem csak nyáron.

destacado-perfume-se-ok21

A következő illat az, ami számomra a legférfiasabb a négyből, de természetesen ez is unisex, ez pedig nem más, mint a Citric. Üde, friss, fanyar citrusillat, nagyon jól eltalált összetevőkkel. Kardamom, bergamott, fehér üröm, citrom, zöld mandarin, fekete bors, tölgymoha és a verbéna aromás, friss, fűszeres illatával nem hiányozhat egy stílusos férfi polcáról.

És hogy visszatérjünk a télhez, jöjjön az Obscuro. Sötét, mély és füstös illat, mely a téli hónapokban érvényesül a leginkább. A bőrös jegyek, peru balzsam, sáfrány, csillagánizs, ámbra és tömjén illat sejteti, hogy egy nagyon izgalmas, rejtélyekkel, titokzatossággal, ösztönökkel teli illatra bukkantunk. A Marinis mellett ez lett még a másik nagy kedvencem. Mert nem csak a tengeri illatokat szeretem, hanem a vad, sötét, csábító illatokat is.

Természetesen más újdonságok is érkeztek. Az oud rajongók most figyeljenek nagyon. A Comme des Garçons idei nagy dobása az istenien finom fás-fűszeres, sok-sok oud-dal készült Wonderoud. Nagyon jól hordható, egyáltalán nem nehéz, száraz, fás illatának titka nem csak a 100%-os természetes oud kivonatnak köszönhető, hozzá társultak még a cédrus, pacsuli, szantálfa, guaiac fa és a vetiver. Számomra nagyon szép, meghitt, férfias illat, mely olyannyira az unisex határán egyensúlyoz, hogy én is nagyon szívesen magamra fújom.

pw-girl-pack-w

Szintén a Comme des Garçons neve alatt jelent meg Pharrel Wiliams Girl nevű parfümje. A névvel abszolút nem értek egyet, hiszen számomra teljesen unisex illat született. Én sokkal inkább a Happy nevet adtam volna neki, hisz pont azt az érzést eleveníti fel, mint amikor kedvenc számomat Pharrel Happy-jét hallgatom, főként a monacoi klippel együtt: https://www.youtube.com/watch?v=yFgsySUV_Kg Önfeledt vidámság, játékosság, boldog, bolondos, ennek ellenére mégsem gyerekes. Illatjegyei is tökéletesen tükrözik ezt az életérzést. Fehér bors, levendula és neroli a fejjegyben, styrax, ibolya és írisz a szívillatban majd pacsuli, cédrus, szantál és vetiver zárja ezt a boldogságot sugárzó kompozíciót. Én máris vidámabb lettem és mosolyt csalt az arcomra.

Még nem késő beszerezni a karácsonyi ajándékokat, a Madison Parfümériában, megtaláljátok az összes fent említett illatot.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter