Aquolina Pink Sugar – parfümkritika

Jéé, nemrég vettem észre, hogy a “vattacukor” parfüm, a Pink Sugar bizony kimaradt eddig a Parfümblog kínálatából. Megosztó illat, de azt el kell fogadni, hogy rengetegen szeretik a mai napig. Cukorkás lányok, cikkre fel!

pink sugar

Az Aquolina olasz kozmetikai márka 2002-ben jelent meg a szépségcikkek piacán, formabontó, vidám és egyedi testápoló termékeivel hamar meghódította a fiatal nők, lányok szívét. Az Aquolina nem más, mint utazás a felhőtlen gyermekkorba, a tündérmesék világába, hol minden színes, illatos és vidám. Öröm, optimizmus és érzékiség egyszerre jellemzi az Aquolina illatokat, hiszen az olasz konyha és cukrászda illatai ihlették a legtöbb terméket.

Édesebb világot akarok! Ez minden Pink Sugar lány jelmondata, hiszen az Aquolina Pink Sugar parfümből elég egy csepp a bőrre, és máris rózsaszínnek és édesebbnek tűnik a világ, egy parfüm melyet a puha nőiesség és a édesebb világért való vágyakozás ihletett.

AQUOLINA2

A Pink Sugar (Rózsaszín Cukor) egy roppant fiatalos és eredeti illat friss és letisztult illatjegyekkel, mely borítékolhatóan a bőrön hihetetlenül tartós cukros illatfelhőt eredményez.

A Pink Sugar az Aquolina első parfümje, mellyel 2004-ben megmutatták a világnak, milyen is az, amikor vattacukor illat száll a levegőben az utcákon, tereken és munkahelyeken. A kifejezetten nagyon édes gyümölcsös parfüm leginkább a vattacukor pirított cukor illatára emlékeztet, melyet a fejjegyben lévő fanyar és friss bergamott, szicíliai narancs és zöld jellegű fügefalevél friss felhangokkal indít. Az illat szíve a gyöngyvirág halvány és ártatlan illata, mely mellett a piros gyümölcsök lédús zamata kifejezetten érzéki. Ehhez csatlakozik az édesgyökér, mely visszaröpít a gyermekkor édesen ártatlan világába. A parfüm igazi énje a leszáradáskor bukkan elő, az alapjegyek ekkor válnak a legintenzívebbé: krémes vanília, istenien édes karamell és érzékien meleg pézsma.

Az Aquolina Pink Sugar parfümje kétség kívül mérföldkő a parfümök között, hiszen gourmand ízeket idéző illata nemcsak az édesszájú parfümrajongók orrát csavarta el, hanem a finoman és pikánsan felépített, rafinált illatok kedvelőit is egy-kettőre meggyőzte. Mivel rendkívül édes és bájos illat, kifejezetten a fiatalabb korosztálynak ajánlották megálmodói, de játékos, örökifjú nők is bátran használhatják vidám családi események alkalmával. Ráadásul nagyon kedvező az ára, így bátran megvehetjük tini lányunknak, nem baj, ha naphosszat ezzel fújja magát!

Lelőhely: Iparfüméria.hu 

 Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter