Annick Goutal Ninfeo Mio- parfümkritika

Annick Goutal Ninfeo Mio

2010 egyik legfelkapottabb parfümújdonsága a Ninfeo Mio volt. Annick Goutal (a márkáról bővebben itt olvashatsz) modellből lett parfümőr kis niche márkája az 1980-as évektől napjainkig az egyik legelismertebb és legkeresettebb niche márkává nőtte ki magát, köszönhetően annak a művészi könnyedségnek, természetes bájnak és a megfoghatatlan francia sikknek, mely az Annick Goutal parfümökre jellemző.

Bár a parfümház 1999 óta Annick Goutal lánya, Camille Goutal vezetése alá került, a márka cseppet sem sínylette meg a nagy művésznő távozását, a márka parfümőrével, Isabelle Doyennel, töretlenül tervezik az újabb és újabb illatokat.

A Hesperidák kertje ihlette Ninfeo Mio csodálatosan mutatja be, hogyan lehet egy erőteljesen zöld-vizes jellegű parfüm egyszerre modern és időtálló klasszikus. A Róma melletti Ninfa kertjeiben, a kertet keresztül metsző Ninfa folyó és a kert buján vad növényzete csalogatta elő Camille és Isabelle vízióját egy olyan parfümről, melynek citrusossága a sziporkázó napfényt, fanyar és egyben krémes fügés jegye az élettel teli zöld növényzetet, míg a fás jegyei a folyópartot szegélyező ódon fák hangulatát idézik.

A Ninfeo Mio üvege

A Ninfeo Mio egy hihetetlenül frissítő és egyben rendkívül élénk zöld-fügés illat, melyben az abszolút főszerepet a füge levél zöldes-krémes jegye kapta. A citrusok erőteljes jelenléte határozottan friss-fanyar vonalat visz a kompozícióba, de nehogy azt higgyük, hogy ez egy szokványos citrusos, friss zöld illat, mert nem az! A puha fás jegyek megadják azt a bájt és modern hangot, melytől a Ninfeo Mio túlmutat egy egyszerű friss-zöld illatnál. Úgy frissít, hogy egyben nem kell feladnunk nőies vagy sikkes stílusunkat, ez pedig ritka ebben a kategóriában. A harapni valóan zamatos fügés akkord csodásan végigkíséri a galbanum és a petit-grain egyébként erőteljesen zöldes jellegét. A masztix fa termése fokozza a parfüm “buja kert” hangulatát, így tartva egyensúlyban a citrusos-friss, fanyarkás-zöld és puha fás jegyeket. Bár vizes jegy nem található a parfümben, a fügelevél krémes-tejes akkordja, valamint a citrusok és zöld jegyek párosítása egyfajta vizes jelleget kölcsönös az illatnak, valóban megelevenítve a kertet átszelő folyócskát.

Ha valaki igazán frissítő de egyben nőiesen bájos parfümre vágyik, mely ráadául edt töménysége ellenére meglepően tartós, mindenképpen próbálja ki Annick Goutal közkedvelt illatát, a Ninfeo Mio-t!

Ráadásul most verhetetlen áron kaphatóak az iparfüméria.hu internetes parfümériában az Annick Goutal parfümök, érdemes lecsapni rájuk!

Kipróbálnád? 1 ml minta rendelés itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter